Elena Băsescu, în căutare de adrenalină. Unde a fost văzută fiica fostului președinte al României

Elena Băsescu, în căutare de adrenalină. Unde a fost văzută fiica fostului președinte al României Sursa: Facebook/ Elena Băsescu

Elena Băsescu, fiica lui Traian Băsescu, fost președinte al României, este mamă a trei copii, cu care obișnuiește să meargă în diverse călătorii. În această vară, Elena și-a propus, printre altele, să descopere tainele unui nou sport nautic: wakeboarding-ul.

Elena Băsescu are 42 de ani și are doi copii în urma căsătoriei cu Bogdan Ionescu, cunoscut drept Sida, de care a decis să divorțeze în anul 2016, pe Traian junior și Sofia – Anais, dar și o fetiță, Anastastia, cu Cătălin Tomată.

Elena Băsescu ia lecții de wakeboarding

În luna mai 2022, Elena Băsescu și-a dus copiii într-o vacanță în zona Maramureș, iar în vara aceasta, fiica fostului președinte al țării și-a propus să practice mai multe sporturi nautice. Astfel, Elena Băsescu a început să practice wakeboarding-ul, luând lecții cu profesioniștii în domeniu, pe apele lacului Snagov.

Wakeboarding-ul este un sport practicat pe apă, cu ajutorul unei plăci scurte cu legături pentru picioare, numită „wakeboard”, trase de o barcă cu motor, astfel încât să poată fi executate manevre aeriene. Este o combinație de snowboarding, surfing și schi nautic, conform Retetesivedete.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fanii Elenei Băsescu au complimentat-o pe aceasta pentru felul în care arată, la cei 42 de ani, dar și pe copiii săi: „Ești o mămică devotată”, „Sunteți minunați”, „Ai trei copii minunați”, „O mamă deosebită care crește niște copii deosebiți, felicitari și celei mai distinse bunici, Maria Băsescu!”, au scris, pe Facebook, urmăritorii Elenei Băsescu.

Fostul soț al Elenei Băsescu are mari probleme cu legea

Bogdan Ionescu, zis „Syda”, fostul soț a Elenei Băsescu, fost prins în trafic, în urma unei razii a polițiștilor din București din iunie 2022, în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice. El a fost oprit de agenții de la Rutieră în zona Parcului Herăstrău, iar aparatul etilotest a indicat faptul că avea o alcoolemie de 0,49 mg/ litru.

În jurul orei 02.00, Bogdan Ionescu a fost condus de un echipaj al Brigăzii Rutiere la Institutul Național de Medicină Legală pentru a i se recolta probe. Înainte, bărbatul le-a cerut ironic polițiștilor să fie însoțiți și de presă la INML: „Să vină și ei (n.a. – ziariștii)! Le place circul!”.

După ce i s-au prelevat probe de sânge, „Syda” a fost dus la sediul Brigăzii de Poliție Rutieră pentru declarații. Dar acesta a refuzat, spunând că va reveni pentru a discuta cu oamenii legii însoțit de un avocat. Conform legislației în vigoare, i-a fost întocmit dosar penal.

După divorțul de Elena Băsescu, din anul 2016, Bogdan Ionescu și-a găsit liniștea în brațele Sheilei Giafer, cu care s-a căsătorit în 2020.