Documentarul cu Meghan Markle și Prințul Harry o fă fie difuzat în același timp cu „The Crown”. Strategia Netflix

Documentarul cu Meghan Markle și Prințul Harry o fă fie difuzat în același timp cu „The Crown”. Strategia Netflix Sursa foto Arhiva EVZ

Netflix i-a uimit pe fan. Compania americană dorește să difuzeze documentarul despre Harry și Meghan în același timp cu „The Crown”. Anunțul a venit după ce, în luna mai, platforma de streaming a renunțat la serialul de animație, "Pearl", creat de ducesa e Sussex.

Netflix a reușit să îi surprindă pe fanii săi. Compania a decis, potrivit unor rapoarte, că dorește să difuzeze un serial Netflix Harry și Meghan în același timp cu „The Crown”, un serial despre domnia reginei Elisabeta a II-a, potrivit PageSix.

Mai mult, în luna mai, Netflix a hotărât să renunțe la difuzarea serialului de animație creat de Meghan pentru a reduce costurile.

Harry și Meghan au semnat un acord de mai multe milioane de dolari cu Netflix. Actul a fost semnat la scurt timp după ce au renunțat la îndatoririle regale de conducere în 2020. Atunci când a vorbit despre planul companiei Netflix, comentatorul regal Angela Levin i-a acuzat pe ducii Sussex că încearcă să pună în aplicare o alternativă creată pentru „ștergerea” evenimentelor din familia regală.

Ne puteți urmări și pe Google News

Firma a susținut că titlurile regale ale acestora ar trebui eliminate. Într-o postare de pe pagina sa de Twitter, Angela Levin a precizat că: „Mai multe dovezi că H și M vor să conducă o familie regală alternativă creată, care ar șterge-o pe cea pe care o avem deja. E timpul să-și piardă titlurile și Harry postul său de consilier de stat. Desigur, cu M. de asemenea.”. În același timp, comentând afirmațiile, expertul regal Richard Eden a spus: „Doamne! Acest lucru ar fi într-adevăr neplăcut”, scrie Express.

Ducii de Sussex au renunțat la titlurile regale

La începutul anului 2020, Meghan și Harry au anunțat că vor să părăsească familia regală.  Decizia lor a fost criticată de presa britanică deoarece Harry nu a anunțat-o mai întâi pe bunica sa, regina. Mai mult decât atât, ducele de Sussex a nesocotit rugămintea reginei de a nu face niciun anunț în acel moment. De asemenea, tatăl și fratele său, prinții Charles și William, au primit un mesaj cu 10 minute înainte de a posta decizia pe contul oficial de Instagram al cuplului.

Cei doi au precizat că decizia de a face pasul înapoi și de a-și împărți timpul între Marea Britanie și America a venit după luni întregi de discuții interne și reflecție. Astfel, soții au mai transmis, în acel moment, că vor să înceapă un nou capitol și vor căuta să obțină independența financiară.