Un bărbat a fost descoperit mort într-o cameră de hotel din Italia. Prietena lui a fost internată în spital. Din camera cuplului s-au auzit țipete

Un bărbat a fost descoperit mort într-o cameră de hotel din Italia. Prietena lui a fost internată în spital. Din camera cuplului s-au auzit țipete Sursa: Arhiva EVZ

Un bărbat britanic a murit într-o cameră de hotel din Italia într-un mod misterios, în timp ce iubita lui se luptă pentru viața ei în spital. Rapoartele spun că turistul în vârstă de 40 de ani a murit în urma unui atac de cord în Vicolo dell'Oro, în centrul Florenței.

Un joc terminat prost

Circumstanțele morții sale sunt neclare, dar partenera sa se luptă pentru viață și i se acordă tratament medical la spitalul Careggi din oraș. Rapoartele inițiale au spus că din camera cuplului au venit țipete care au alarmat lucrătorii hotelului și alți oaspeți din clădire. Poliția a fost alertată cu privire la ceea ce s-a întâmplat după sosirea celor doi turiști.

Au fost chemate serviciile de urgență și s-a spus că femeia se afla în „stare foarte gravă” când au ajuns. Ea a fost dusă la spital și și-a revenit pentru scurt timp înainte de a fi dusă la operație. Rapoartele spun că s-ar putea să fi venit din cauza loviturii, dar incidentul a determinat sosirea echipelor criminalistice și a unui medic legist care au fost chemați la hotelul Continentale din Florența.

Detectivii investighează împrejurările în care a murit bărbatul și, de asemenea, speculează ce s-a întâmplat cu femeia. O teorie discutată este că a existat o ceartă în cuplu care s-a încheiat în mod violent. Dar o altă teorie investigată este posibilitatea unui joc erotic între cei doi care a mers prea departe.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ziarul italian La Nazione relatează „Printre ipotezele care mai trebuie confirmate de anchetatori se numără și cea a unei cerți între cei doi turiști care a culminat cu violențe. Cu toate acestea, ipoteza unui joc erotic care s-a terminat diferit nu este exclusă.” .

Moartea unui alt britanic

The Mirror a povestit anul trecut cum un britanic a fost găsit mort într-un lac italian în apropierea locului unde a avut loc un rave ilegak. Gianluca Santiago, în vârstă de 24 de ani și născut la Londra, se scufundase în lacul Mezzano din provincia centrală italiană Viterbo.

Întreaga zonă a fost percheziționată înainte ca a doua zi trupul său să fie recuperat de la 60 de metri de mal. Va fi efectuată o examinare post-mortem pentru a stabili cauza morții sale și dacă a consumat alcool sau droguri înainte de a se scufunda în lac.

Stefano Bigiotti, primarul orașului învecinat Valentano, i-a cerut acum ministrului de interne să „restabilească o situație de legalitate”, sperând că cei responsabili pentru evenimentul „ticălos și jenant” vor fi identificați și trași la răspundere, potrivit Mirror.co.uk.