Camilla Parker Bowles face legea în familia regală. Regulile drastice pe care le-a impus la masă

Camilla Parker Bowles face legea în familia regală. Regulile drastice pe care le-a impus la masă Sursa foto: Gianni Pasquini | Dreamstime.com

Ducesa de Cornwall, soția prințului Charles, impune reguli stricte la mesele în familie. Ea le-a interzis mai tinerilor membri ai familiei să-și folosească telefoanele în timp ce mănâncă și le-a cerut să se comporte așa cum trebuie. În opinia sa, social-media este „o sabie cu două tăișuri” care poate provoca mult rău. Pe de altă parte, ducesa de Cornwall a recunoscut că s-a alăturat comunității Tik Tok, în timpul restricțiilor anti-COVID.

Ducesa de Cornwall, soția prințului Charles, a susținut un interviu cu prilejul aniversării vîrstei de 75 de ani. În acest context, a povestit că, atunci când iau masa împreună, le cere nepoților săi să-și pună telefoanele „zbârnâitoare” deoparte și să nu mai urmărească postările de pe social-media. În opinia sa, este o „sabie cu două tăișuri”.

Ducesa de Cornwall a declarat că dorește ca membrii familiei să renunțe la telefoane în timpul mesei și să mănânce așa cum trebuie, fără să fie distrași de alte lucruri. Camilla și-a exprimat îngrijorarea cu privire la timpul petrecut pe rețelele de social media și a confirmat că le spune adesea nepoților ei săși lase telefoanele la o parte. În opinia sa, timpul excesiv petrecut pe rețelele social media poate dăuna bunăstării oamenilor, iar tehnologia poate ajunge să erodeze valorile familiei.

„Eu sunt de modă veche, iar pe vremuri stăteam cu toții jos (la masă – n. red.). Acum toată lumea stă cu ochii pe aceste dispozitive ceea ce mă face să mă enervez destul de tare”, a povestit ducesa de Cornwall.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe de altă parte, ea a recunoscut pentru Mail+ că a accesat aplicații de tipul Houseparty și Tik Tok în timpul interdicțiilor din pandemie. A precizat că a făcut-o pentru a rămâne în contact cu rudele sale mai tinere cu care nu se mai putea întâlni.

Printul William si Kate Middleton

Sursa: Arhiva EVZ

Cum sunt relațiile cu prințul William

Angajamentul Camillei față de valorile familiei vine în contextul în care jurnaliștii specializați în viața familiei regale că ea a fost cea care a insistat pentru apropierea prințului Charles de fiul său mai mare, prințul William. Comentatoarea Katie Nicholl a declarat pentru 9Honey că ducesa și-a încurajat soțul, în vârstă de 73 de ani, să „pună familia pe primul loc”. Ea a adăugat că ducele de Cambridge, în vârstă de 40 de ani, îi este recunoscător mamei vitrege pentru felul în care a abordat problemele legate de viața de familie.

„Camilla s-a aflat în spatele scenei dar a jucat un rol important determinându-l pe Charles să devină mai apropiat de cei doi fii ai săi. De fapt, cred că băieții recunosc nu doar că ducesa a fost bună pentru tatăl lor, făcându-l mai fericit și mai mulțumit odată cu trecerea la vârsta a doua, dar de asemenea, cred, îi recunosc meritele în promovarea familiei pe primul plan în agfenda lui Charles”, a spus Katie Nicholl

Expertul a explicat că ducesa, care este mama lui Tom Parker Bowles și a Laurei Lopes, adoră să fie bunică și „îi amintește” soțului ei, Prințul de Wales, în vârstă de 73 de ani, să nu piardă timp de cei dragi.

Cu toate acestea, autoarea a recunoscut că relația dintre prințul William și mama sa vitregă nu a fost întotdeauna ușoară. Dar ea a insistat că ducele și ducesa de Cambridge au acum o legătură bună și caldă cu Charles și Camilla.

Camilla nu va renunța la angajamentele sale cînd Charles va deveni rege

Vorbind înainte de împlinirea vârstei de 75 de ani, ducesa, care va deveni regină consort atunci când Charles va accede la tron, a spus că a rămas angajată în susținerea cauzelor care înseamnă mult pentru ea. Inclusiv campaniile de sensibilizare față de violența domestică.

„Nu pot face decât lucruri pentru care mă simt foarte pasionată. Nu sunt o actriță înnăscută”, a precizat ea.

Când soțul ei, Charles, va deveni rege, ducesa de Cornwall a promis că își va menține angajamentul față de cauzele la care ține - inclusiv problemele femeilor, alfabetizarea și îmbunătățirea vieții copiilor defavorizați, după cum relatează Daily Mail.