Noua cucerire a lui Cristi Danileț. Cine este femeia din lanul de rapiță. Foto

Noua cucerire a lui Cristi Danileț. Cine este femeia din lanul de rapiță. Foto Sursa foto: Razvan Valcaneantu/EEC

Cu toate că judecătorul Cristi Dănileț a rămas fără serviciu, acesta o duce bine pe plan amoros. Magistratul a trecut prin momente dificile cu fosta soție și a rămas fără o parte de avere, dar noua cucerire i-a fost alături.

Pe 13 decembrie 2021, Secția pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) l-a dat afară din din magistratură pe Dănileț. După câteva luni, aceeași instanță a decis, pentru a doua oară, excluderea lui. „Este o execuție a mea pentru a fi dat exemplu judecătorilor reformiști”, a declarat la momentul respectiv judecătorul pentru HotNews.ro.

Cristi Dănileț a fost cercetat disciplinar pentru că ar fi postat pe Internet filmulete în momente nepotrivite. El s-ar fi pozat curățând piscina sau tunzând gardul viu din curte, iar sistemul a decis că atitudinea sa lasă de dorit. Cu toate astea, s-ar fi zvonit că totul a pornit de la intenția PSD de a modifica legile justiției.

Sursa: Facebook

Danileț a avut probleme și în căsnicie. Fosta soție l-a dat în judecată pentru majorarea pensiei alimentare, iar 10 ani mai târziu, chiar fiica l-a acționat în instanță, pentru plata pensiei de întreținere, scrie Fanatik.ro. El s-a recăsătorit și a făcut alt copil, dar iubirea nu a durat mult. A doua parteneră a rămas cu o mare parte din avere, potrivit Retetesivedete.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Noua cucerire a lui Danileț

Cu toate astea, o roșcată a apărut în viață sa anul trecut. Acesta nu se ascunde cu noua sa cucerire și postează frecvent poze cu ea pe rețelele de sociazalire. Cei doi s-au afișat într-un lan de rapiță, la începutul lunii mai.

Femeia alături de care Cristi Dănileț s-a fotografiat în fața Palatului Parlamentului cu mesajul „doi simpatici și-o monstruozitate” îi este chiar colegă, dar și parteneră.

Conform profilului de pe LinkedIn, Gianina Nicoleta Clop, 46 de ani, este jurist și mediator, având propriul cabinet de mediator, în Oradea. Roșcata este și membru activ în asociația VeDem Just – Voci pentru Democrație și Justiție. Din 2019 a fost aleasă vicepreşedinte al Corpului Profesional al Mediatorilor Autorizaţi din Judeţul Bihor. În prezent, ea are o relație amoroasă cu Danileț.