EXCLUSIV. E oficial: a început prigoana creștinilor și în Europa! Ideologii new age de la UE au dat semnalul. Video

EXCLUSIV. E oficial: a început prigoana creștinilor și în Europa! Ideologii new age de la UE au dat semnalul. Video Iisus. Sursa: dreamstime.com

Doi jurnalişti, un scriitor şi un avocat s-au întâlnit într-un podcast în care se vorbeşte liber şi se discută teme incomode sau chiar enervante pentru adepţii corectitudinii politice. Ultima țintă a acestora vine chiar de la vârful UE și se referă la creștinism.

Avocatul Gheorghe Piperea a dezvăluit un moment foarte important despre prigoana contra creștinilor. Dacă până acum creștinii erau foarte persecutați în China sau zona arabă, această atitudine a ajuns și în Europa, în numele conceptului pompos de corectitudine politică. Astfel, Parlamentul European a votat recent împotriva unei rezoluții de realizare a unui grup pentru combaterea creștinofobiei.

Piperea: Un eurodeputat a propus să se creeze un grup de lucru împotriva creștinofobiei

„Zilele trecute s-a desfășurat un eveniment extrem de neplăcut în Parlamentul European. Este un caz nefericit de linșaj, care a dus și la decesul persoanei respective. O adolescentă din Africa, creștină, a fost linșată și a fost omorâtă de musulmani. Un europarlamentar francez a propus Parlamentului European nu numai o rezoluție de condamnare, a propus să se creeze un grup de lucru pentru combaterea creștinofobiei, cu foarte multe exemple.

Gheorghe Piperea

În momentul de față, creștinii sunt persecutați. Sunt persecutați în China. Nu știu dacă lumea știe, sunt milioane de chinezi în China care sunt obligați de Xi Jinping să-și pună, în loc de icoana cu Iisus în casă, tabloul cu Xi Jinping. Există foarte mulți creștini în zona arabă, islamică, care sunt extraordinar de rău persecutați”, a declarat Gheorghe Piperea în podcastul EVZ Play.

Ne puteți urmări și pe Google News

Avocatul a afirmat că rezoluția a fost respinsă „într-o furie incredibilă”, completând că nu s-ar fi întâmplat același lucru în cazul în care nu era vorba despre un creștin.

Piperea: Societatea ipocrită și criminală întoarce privirea

Invitatul a subliniat că respingerea rezoluției este încă una din realizările ideologilor new age de la vârful UE, susținuți inclusiv de PPE, partid de tradiție autodeclarat creștin.

„Ce s-a întâmplat în Parlamentul European? (…) Au făcut în așa fel încât, într-o furie incredibilă, să voteze împotriva acestei rezoluții. Majoritatea a fost covârșitoare. Nu e vorba numai de stânga progresistă, e vorba și de Partidul Popular, care cică își trage seva din istoria creștină a Europei. Au votat împotriva acestei rezoluții. Dacă ar fi fost vorba despre o persoană, să zicem transgender, care ar fi fost linșată pentru acest lucru, cu siguranță că votul ar fi fost 100% în favoare.

Sursă: Arhivă EVZ

Pentru că e vorba de creștini, nu mai este chiar așa de simplu. De vreme ce se demonstrează cu cifre, cu exemple clare, că creștinii în lume sunt persecutați, nu înțeleg de creștinii nu sunt beneficiarii aceluiași gen de toleranță, protecție, cum sunt toate celelalte de categorii de persoane, discriminate sau persecutate pe diverse criterii. (…)

Suntem în mijlocul unei societăți, unei mainstream media nu doar ipocrite, pur și simplu criminale, care preferă să își întoarcă privirea de la subiectele neplăcute. (…) Nu înțeleg de ce cazul acelei fetițe de 14 ani, care a fost ucisă de islamici în Africa, nu e peste tot în mass-media”, a explicat avocatul.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro