Anamaria Prodan a renunţat definitiv la Laurenţiu Reghecampf! Decizia dureroasă luată în plin scandal de divorţ. “Sper să-l convingă!”

Anamaria Prodan a renunţat definitiv la Laurenţiu Reghecampf! Decizia dureroasă luată în plin scandal de divorţ. “Sper să-l convingă!” Anamaria Prodan. Sursa: Facebook

Anamaria Prodan este mai hotărâtă ca niciodată să îl uite pe Laurențiu Reghecampf. Impresara a dezvăluit că este gata să meargă mai departe și să șteargă toate tatuajele făcute pentru fostul partener de viață.

Anamaria Prodan a decis că este momentul să-l uite definitiv pe Laurențiu Reghecampf. După ce impresara a dezvăluit că este pregătită să iubească din nou, aceasta a mai luat o decizie drastică. Vrea să își șteargă toate tatuajele pe care le-a făcut pentrul antrenorul Universității Craiova.

Vedeta a declarat că vrea cu orice preț ca Reghecampf să accepte să divorțeze la notar, dar acesta nu este încântat de idee. Anamaria Prodan visează la o viață nouă, are în plan să se mute în SUA și să șteargă orice tatuaj care îi aduce aminte de fostul partener. Cu toate astea, antrenorul nu vrea să o vadă pe mama lui Bebeto fericită.

Sursa: Instagram

”Acum mă rog, zi și noapte, de Reghecampf, să vină să divorțăm la notar. Se face că plouă. Vreau să vină cât mai repede la notar, să semneze și să dispară! Se laudă amantei că vrea divorț, nu îl înțeleg de ce se ține cu dinții de acesta căsnicie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cel mai simplu este să vină la notar să divorțeze, mai ales că i se naște și copilul! A ajuns ca vai de el! Deci pentru noi este cumplit ce i s-a întâmplat, dar nu vrem să mai avem de-a face cu așa caracter slab și lipsit de personalitate.

Îl rugăm de șase luni să vină la notar. Poate acum se sesizează amantă că nu vrea să divorțeze și îl va convinge cum știe ea că să se prezinte imediat”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan își șterge tatuajele cu Reghe

Anamaria Prodan i-a oferit lui Laurențiu Reghecampf cel mai frumos cadou. Impresara și-a tatuat portretul lui pe spate, dar a venit momentul să uite și de această amintire. Vedeta încearcă să găsească cele mai bune modalități de a scăpa de tatuaje.

”Nu m-am gândit ce voi face cu tatuajele pe care le am. Întâi să termin cu divorțul, apoi o să văd ce fac legat de tatuajele cu Reghe. Se pot scoate, le pot acoper. Voi vedea eu ce fac cu ele. Pentru mine, pentru copii, pentru familie, pentru prieteni, e dezamăgirea viețîi, nu mai înseamnă absolut nimic”, a spus Anamaria Prodan.

”Atât de mulți ani m-am chinuit să-l fac ceea ce a fost. Azi e ceva cumplit și jenant. Am crezut că are mândrie sau că pot să i-o insuflu! Sperăm să dispară și să se termine circul, căci dacă se apucă familia toată să vorbească îl dă afară și amantă.

Deocamdată, eu pregătesc zecile de dosare pe care el și amantă mi le-au deschis. Am să-i pun cu botul pe labe, că deja s-au întins prea mult!”, a mărturisit pentru FANATIK Anamaria Prodan.