Se măresc pensiile în România? Venituri de peste 2000 de lei! Cine vrea să propună un astfel de proiect

Se măresc pensiile în România? Venituri de peste 2000 de lei! Cine vrea să propună un astfel de proiect Sursa: Vsg Art Stock Photography And Paintings | Dreamstime.com

Este vestea pe care o aşteaptă milioane de români. Mohammad Murad, cunoscutul om de afaceri, a fost invitat în podcast-ul EVZ Play, acolo unde a dezbătut problemele românilor, dar a vorbit și despre un proiect de pensii de minimum 2000 de lei pentru cetățenii români, ca soluție la criza economică.

Celebrul om de afaceri, Mohammad Murad a fost invitat în emisiunea jurnaliștilor Dan Andronic și Robert Turcescu, acolo unde a vorbit despre dorința afaceristului de a rezolva problemele cetățenilor români.

Politicienii români nu sunt interesați de un astfel de proiect, spune Mohammad Murad

„Eu am ajuns la o maturitate, știind foarte bine că mă duc în politică ca să cheltui banii pe care îi am și să pierd bani, nu să câștig. Sunt în stare să asum orice chestie încât să fac niște reguli. E foarte ușor să faci regulile”, a afirmat Mohammad Murad.

Întrebat dacă a discutat cu oficiali ai statului despre proiectul său, Mohammad Murad spune că pe aceștia nu îi interesează binele oamenilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa: Facebook/ Mohammad Murad

„Cu o mie de oameni. Nu cred că asculta, dacă te uiți bine în urechea lor … Nu îi interesează. Strategia unui partid este să ia votul. (…) E o prostie”, a replicat omul de afaceri.

Mohammad Murad lansează o promisiune pensionarilor români

În premieră, omul de afaceri declară că poate realiza un proiect prin care românii să primească pensii mai mari, în doar trei luni de zile.

„Vă garantez. Aici o spun pentru prima oară. Dacă mă sprijiniți ― pot să fac o dezbatere cu orice vreți din lumea asta ― că eu în maximum trei luni de zile pot să dau la fiecare pensionar o pensie minimă de 2.000 de lei fără să ating un ban de la stat! ”, a spus Mohammad Murad, care recent a decis să intre în politică.

Proiectul lui Mohammad Murad nu prevede bani de la bugetul de stat

Omul de afaceri, Mohammad Murad, a transmis faptul că soluțiile pe care le întrevede cu privire la pensii nu au nevoie de finanțare de la bugetul țării.

„Dacă vreți, o dezbatere politică. Invitați din toate partidele, eu vin cu un program în care nu luăm niciun ban de la buget. Un miliard și jumătate de euro fără să mișcăm nimic. Nimic nu e deranjat, dar scot un pic birocrația. (…) E foarte simplu, putem facem multe chestii în România”, a transmis prosperul om de afaceri.

Mai multe amănunte în ediția Evz-Play, găzduită de jurnaliștii Robert Turcescu și Dan Andronic.