VIDEO. Vila din Italia a lui Volodimir Zelenski, un adevărat palat. Președintele ucrainean a investit o avere

VIDEO. Vila din Italia a lui Volodimir Zelenski, un adevărat palat. Președintele ucrainean a investit o avere sursa: La Nazione

Din cauza războiului provocat de Vladimir Putin, Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, este în centrul atenției. Cariera sa și viața personală sunt analizate la sânge. S-a descoperit și vila din Italia de 3,8 milioane de euro.

Războiul dintre Rusia și Ucraina l-a făcut pe Volodimir Zelenski personajul principal. Au apărut și o serie de imagini în spațiul public cu vila sa din Italia, evaluată la 3,8 milioane de euro. Pe lângă asta, internauții au fost preocupați de cariera lui de actor. Detaliile au fost furnizate de cotidianul italian La Repubblica.

Înainte de a prelua funcția de președinte a Ucrainei, în data de 20 mai 2019, Volodimir Zelenski era un om aproape obișnuit, familist și pasionat de actorie. Cel mai îndrăgit lider a impresionat oamenii cu discursurile sale din timpul războiului, dar și cu ambiția sa. Acesta a studiat Dreptul, fără a profesa ca avocat, dar a reușit să fie actor în mai multe producții.

Presa italiană a dezvăluit locul în care a cumpărat vila: Forte dei Marmi, o localitate selectă de pe litoralul italian, frecvantată de miliardarii lumii. Zelenski a devenit vecin cu familia Agnelli care deține Uzinele Fiat și Silvio Berlusconi.

Ne puteți urmări și pe Google News

sursa: La Nazione

Președintele Zelenski a muncit din greu pentru a achiziționa o vilă superbă în Italia. Imaginile cu luxoasa locuință au fost prezentante de cotidianul italian La Repubblica. Aceasta ar fi fost cumpărată în urmă cu doi ani de zile, în schimbul sumei de 3,8 milioane de euro, și este situată în zona Vittoria Apuana din Toscana. Majoritatea vecinilor săi au o situație extrem de bună financiară și sunt ruși.

Zelenski, vila spectaculoasă în Italia

Potrivit informațiilor furnizate de presa din Italia, liderul Ucrainei este vecin cu Andrea Bocelli, celebrul tenor. Vila lui Volodimir Zelenski este chiar în Vittoria Apuana din Forte dei Marmi, în provincia Lucca, în Toscana. Președintele are ieșire la mare, iar familia s-a bucurat din plin de zilele de plajă.

sursa: Președinția Ucrainei

Volodimir Zelenski a devenit președinte în anul 2019, iar vila a fost foarte controversată în timpul alegerilor. Site-ul ucrainean slidstvo.info îl acuza pe viitorul președinte că nu a „declarat autorităților fiscale vila luxoasă cu 15 camere în Forte dei Marmi, pe care a achiziționat-o în 2017 pentru 3,8 milioane de euro”. Presa italiană a negat aceste afirmații.

Actualul președinte ucrainean s-a născut într-o familie de evrei ucraineni și a copilărit în Mongolia. Tatăl său era unul dintre cei mai buni profesori de cibernetică și lucra în regiune. Zelenski a fost încurajat să studieze Dreptul la Universitatea Națională de Economie din Kiev, dar a visat toată viața să devină actor. Acesta a jucat în multe producții faimoase din Ucraina.

Video AICI, care atesta modul în care a dobândit luxoasa proprietate.