Noi detalii despre sănătatea pilotului Daniel Onoriu! „Este prezent, cooperant, sensibil şi plângăcios”

Noi detalii despre sănătatea pilotului Daniel Onoriu! „Este prezent, cooperant, sensibil şi plângăcios” Sursa: EVZ

Cunoscutul pilot de raliuri Daniel Onoriu, 43 de ani, internat în urmă cu câteva luni în comă indusă la Spitalul Floreasca din Bucureşti, a început să îşi revină treptat. Rebecca Onoriu a oferit noi detalii despre starea de sănătate a cunoscutului pilot, care se află încă la Terapie Intensivă.

Rebecca Onoriu a vorbit despre starea de sănătate a cunoscutului pilot de raliuri Daniel Onoriu care, spune ea, se află în continuare internat la secția de Terapie Intensivă unde este supravegheat atent de medici.

Potrivit spuselor sale, Daniel Onoriu a demonstrat că este un învingător și în lupta pentru viața sa pusă la mare încercare

Am fost în urmă cu două zile la el și pot să vă spun că Daniel al nostru este un frumos și un luptător. S-a tras la față, a căpătat o culoare frumoasă și parcă a întinerit. Este prezent, cooperant și foarte sensibil, plângăcios. A trebuit să aleg cu grijă subiectele de discuție. I-am spus de tatăl și mama lui și a început să plângă, i-am arătat pozele noastre de pe Facebook. Probabil s-a văzut în putere și ce fericit era, a declarat Rebecca Onoriu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pilotul face progrese, a început să-şi miște mult mai bine brațele și picioarele

Rebecca Onoriu a declarat în interviu că pilotul este mult mai bine, prezent, cooperant, dar foarte sensibil, plânge din orice, s-a emoționat foarte tare când a verișoara lui i-a vorbit despre părinții lui.

Este în continuare internat tot pe secția de terapie intensivă, nu l-au mutat pe salon, supravegheat atent medical. A cerut un anume suc din care sigur că a și băut, o gură, de poftă. Mănâncă supă cremă, iaurturi. Face de trei ori pe zi masaj. L-am întrebat dacă îl doare ceva în timpul ședințelor și a zis că nu, chiar era încântat. Face progrese pentru că își mișcă picioarele și brațele mult mai bine, a mai spus Reebecca Onoriu, în cadrul emisiunii Star News.

Daniel Onoriu este în continuare internat la secția de Terapie Intensivă, iar tot timpul este supravegheat de medici. Rebecca Onoriu a mărturisit că pilotul face progrese și își mișcă mult mai bine brațele mult mai bine”, a adăugat aceasta.

Reamintim că fostul pilot de raliuri a mers în Turcia pentru o operație de micșorare a stomacului dar, din păcate, s-a ales cu probleme grave de sănătate, mai precis cu o hemoragie internă.

Daniel Onoriu nu se află la prima problemă de sănătate. Pilotul  mai avut în trecut un accident groaznic de motocicletă. S-a întâmplat în 2006, în seara seara meciului Middlebrough - Steaua, când a intrat în plin într-o mașină care nu i-a acordat prioritate.