De pe scena X Factor direct în Parlamentul României. “Am tras o beție și am o stare de greață…”

De pe scena X Factor direct în Parlamentul României. “Am tras o beție și am o stare de greață…”

După moartea lui Cristian Viașu, Virgil Marius Bob a ajuns noul senator USR. Acesta este pasionat de politică și muzică. A participat la X Factor și a făcut senzație cu o melodie hazlie. Jurații au fost impresionați de carisma lui.

Cristian Viașu s-a stins din viață pe 21 ianuarie, iar Virgil Marius Bob a ajuns noul senator USR. Acesta are 51 de ani, este din Sălaj, iubește muzica și glumele.

În noiembrie 2020, noul senator a participat la X Factor, concursul muzical de pe Antena 1. Virgil Marius Bob s-a prezentat cu un refren din studenția sa, “Nu mai beau”. Jurații au fost fascinați de carisma sa, de melodia aleasă și i-au dat trei de “DA”.

“Am tras o beție și am o stare de greață…

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu mai beau, nu mai beau!

Am capul mare și cred, cam prost

sursa: antena3

Nu mai beau, nu mai beau!”, sunt câteva din versurile cântecului interpretat de noul parlamentar USR.

Virgil Marius Bob este licențiat în drept la Universitatea de Drept din București și are un master în Drept Comercial. Bărbatul a depus, marți, în plenul Senatului, jurământul de învestitură în funcție, după decesul senatorului Cristian Viașu. Fostul concurent X factor a avut și funcția de consilier local în orașul Șimleu Silvaniei.

Cristian Viașu s-a stins din viață

Senatorul USR Cosmin Cristian Viașu, din Sălaj, s-a stins din viață la numai 45 de ani, în urma unui infarct.

”Anunţăm cu tristeţe că senatorul USR de Sălaj Cosmin-Cristian Viaşu a încetat din viaţă, în urma unei lungi suferinţe.

Cristian Viaşu a fost membru în Comisia pentru muncă, familie şi protecţie socială, precum şi în Comisia pentru cultură şi media. Cristian Viaşu avea 45 de ani şi era căsătorit.

A fost un politician pentru care dialogul şi consensul erau căile cele mai bune de a ajunge la rezultat”, a transmis cei de la USR.

”Familia USR PLUS a primit o veste tristă în această dimineaţă: senatorul USR Cosmin Cristian Viașu, unul dintre cei mai activi parlamentari sălăjeni, a trecut la cele veşnice, azi-noapte.

Cosmin Cristian Viaşu avea doar 45 de ani şi a fost un politician pentru care dialogul și consensul erau căile cele mai bune de a ajunge la rezultat.

Condoleanțe şi putere de-a îndura această pierdere, familiei îndoliate, apropiaţilor şi colegilor din filiala Sălaj!

Drum lin, om bun, implicat cu sufletul și prin fapte în schimbarea României.

Ne vei lipsi!”, au transmis colegii de partid.