Selecționerul Edi Iordănescu, vizat de noi acuzații grele. Cum și-ar fi impus un apropiat la conducerea Pandurilor

Selecționerul Edi Iordănescu, vizat de noi acuzații grele. Cum și-ar fi impus un apropiat la conducerea Pandurilor sursa: arhivă EVZ

Marin Condescu a continuat acuzațiile la adresa lui Edi Iordănescu, selecționerul naționalei României. El a povestit cum a fost lucrat un conducător de la Pandurii.

Scandal uriaș în jurul noului selecționer al României, Edi Iordănescu, declanșat de Marin Condescu, fostul președinte al echipei Pandurii Târgu Jiu. Totul a plecat de la o dezvăluire a lui Condescu. El afirma că antrenorul a ajuns la gruparea gorjeană, în 2015, fiind ajutat de Gabi Oprea, fost ministru de Interne, care a tras sforile pe linie politică. Ambii acuzați au negat afirmațiile făcute de ex-președintele de la Pandurii.

Câți bani câștiga Edi Iordănescu la Pandurii Târgu Jiu

Condescu a continuat, duminică, atacul la Edi Iordănescu și a dezvăluit ce bonusuri avea tehnicianul în contract.

750 euro/punct în play-off; 15.000 euro pentru locurile 1-6 play-off 15.000 euro dacă echipa se califica în Europa League, tur preliminar. Obiectivul pentru locurile 1-6 se cumuleaza cu cel de cupe europene (ex. 15.000 euro playoff + 15.000 euro tur preliminar = 30.000 euro 600 euro/punct sezon regulat

Ne puteți urmări și pe Google News

„Este adevărat, ați încasat acești bani pentru performanță! Dar cu cine ați făcut performanța? Cu Narcis Raducan, Călinoiu Ion (n.r- președintele CJ Gorj) și Ciurel Laurențiu (n.r- directorul Complexului Energetic Oltenia) ? Fotbal în patru? Eu știam că pokerul se joacă așa! Ați uitat fotbaliștii! I-am găsit eu la masa credală!

Cum a fost scos din joc președintele Eugen Pârvulescu

Diferența dintre noi doi este de experiență, vârstă și moralitate. În 10 ani de când am preluat echipa din Liga a 2-a și până a devenit vicecampioană a României, calificându-se în grupele Europa League, eu nu am încasat niciodată niciun leu de la Pandurii Târgu Jiu pentru munca prestată și rezultatele obținute de jucători.

Începându-ti activitatea în luna ianuarie, s-a constatat ca președintele Eugen Parvulescu nu avea experiența necesară pentru performantele care ți le doreai. Atunci AGA Pandurii Târgu Jiu, pentru a-ți îndeplini cerințele, a pregătit terenul noului «conducător», Narcis Raducan, și i-a înscenat președintelui Eugen Pârvulescu (o făcuseră și cu mine în 2013) un blat cu Universitatea Cluj și l-a destituit! S-a demonstrat ulterior că a fost o regie pentru compromitere”, spune Condescu în comunicatul respectiv, conform gsp.ro.