Demisie din PNL. S-a aflat în urmă cu puțin timp. Scandal uriaș (Surse)

Demisie din PNL. S-a aflat în urmă cu puțin timp. Scandal uriaș (Surse) Sursa foto: Arhiva EVZ

După demisia lui consilierului Dinu Gheorghe din PMP, implicat în scandalul de la Mogoșoaia cu consilera USR Felicia Ienculescu-Popovici, și consilierul PNL Valentin Ene a demisionat din partid. Potrivit unor surse politice, acesta a renunțat și la funcția de consilier local.

Reamintim că scandalul dintre Felicia Ienculescu-Popovici și ceilalți doi cconsilieri locali, Valentin Ene (PNL) și Dinu Gheorghe (PNL) a avut loc în școala din Mogoșoaia, unde avea loc ședința Consiliului Local. Spiritele s-au încins din cauza exproprierilor puse la cale de primar.

Edilul a propus celor 626 de proprietari care dețin terenuri arabile într-o zonă în care Primăria Mogoșoaia vrea să construiască un întreg cartier, să cedeze 39% din terenuri, iar restul să fie introdus de către autorități în intravilan.

Consiliera Felicia Ienculescu-Popovic a declarat că Dinu Gheorghe, consilier PMP, ar fi sărit pur şi simplu asupra ei, după ce ar fi amenințat-o.

Ne puteți urmări și pe Google News

”În seara aceasta (joi seara-n.r) a avut loc o ședință. Eu sunt secretara comisiei, am venit cu documentele să le completăm, să dezbatem… Nu am apucat nici să mă așez sau să îmi dau haina de pe mine  și un coleg, consilier PNL, Ene Valentin, a început să mă întrebe de ce îi trimit eu jurnaliști care să vorbească cu soția și cu fiica dumnealui. Eu i-am spus că nu am nici măcar numărul dumnealui și că nu știu ce vorbește și atunci a trecut la niște amenințări.

Un alt coleg de la PMP,  îl cheamă Dinu Gheorghe, a sărit efectiv pe mine in încercarea de a-mi smulge telefonul. Eu am fost șocată de un bărbat care sare așa pe o femeie”, a declarat Felicia Ienculescu la Antena 3.

În urma acestui incident, Dinu Gheorghe, consilierul local al PMP, implicat în altercaţia de la Mogoşoaia, a demisionat din partid.

Tot astăzi, potrivit unor surse politicie, și Valentin Ene a demisionat din PNL.

Valentin Ene

Sursa: Captură video

Florin Cîțu a promis că va fi exclus din PNL

De altfel, liderul PNL Florin Cîțu a anunțat astăzi, 29 ianuarie, că acesta va fi exclus din partid dacă Ancheta va demonstra că acesta se face vinovat.

„Eu vreau să vă spun că nu tolerăm în PNL violenţe nici verbale, nici fizică de niciun fel. I-am cerut preşedintelui PNL Ilfov să ia cele mai drastice măsuri.  L-a suspendat din toate funcţiile politice. Nu ştiu dacă este destul. Ştiu că este o anchetă în desfăşurare. Dacă ancheta demonstrează că acest consilier a fost de vină, trebuie exclus imediat”, a afirmat Florin Cîţu, sâmbătă, într-o conferinţă de presă.