Marius Șumudică nu a mai suportat încă o înfrângere. A fost nevoie de intervenția medicului

Marius Șumudică nu a mai suportat încă o înfrângere. A fost nevoie de intervenția medicului Marius Șumudică. Sursa foto: arhiva EVZ

Marius Șumudică nu a mai suportat încă o înfrângere, așa că a cedat. Antrenorul echipei Yeni Malatyaspor a ajuns pe mâna medicilor imediat după meci și nu a mai putut participa la conferința de presă. Echipa are 11 etape consecutive fără victorii.

Nici bine nu a început anul 2022, că echipa antrenată de Marius Șumudică a suferit deja a doua înfrângere. Echipa antrenată de român, Yeni Malatyaspor, a deschis scorul în minutul 7, însă acest lucru nu le-a adus și victoria în fața celor de la Goztepe Izmir.

„Am început bine jocul, am condus cu 1-0. Apoi, adversarii noștri au primit penalty și ne-am pierdut concentrarea pe parcurs. Cei 5 jucători pe care i-am transferat abia au sosit, nu e ușor, nu s-au antrenat împreună”, a declarat Marius Șumudică la "flash-interviul" după joc.

Echipa lui Marius Șumudică este pe ultimul loc în campionat, neavând nicio victorie în ultimele 11 meciuri. Yeni Malatyaspor a ieșit învingătoare de pe teren la finalul lunii octombrie 2021, când a reușit să obțină victoria în fașa celor de la Altay cu scorul de 2-1.

Ne puteți urmări și pe Google News

În urma înfrângerii de aseară, Marius Șumudică nu a mai suportat și i s-a făcut rău după ce a participat la "flash-interviul" după joc.

Gabriel Mărgărit, secundul antrenorului principal, și-a cerut scuze de la jurnaliști pentru că este singur la conferința de presă, declarând că Marius Șumudică se află în vestiar cu medicul clubului.

"Cer iertare în numele lui Şumudică, nu a putut veni, este foarte rău, este la vestiare cu medicul clubului nostru chiar acum", le-a spus Mărgărit jurnaliştilor turci, la conferinţa de presă organizată după meci, potrivit Hurriyet.

https://www.youtube.com/watch?v=9hvFYl1SYBw&feature=emb_title

Înfrângerea de vineri seara a fost resimțită și mai tare, pierzând pe teren propriu cu scorul de 2-1. Oaspeții, adversari ai gazdelor şi în lupta pentru salvarea de la retrogradare, au avut două goluri anulate cu VAR.

În urma înfrângerilor, presa din Turcia anunță că șefii de la Malatyaspor au luat decizia de a-l demite pe Marius Șumudică. Tehnicianul român este considerat de turci vinovat pentru toate cele 11 înfrângeri și își doresc să înceapă negocierile pentru rezilierea contractului.

„Clubul se va despărți în curând de antrenorul român”, scriu jurnaliştii de la publicația turcă Fanatik.