George Simion aruncă bomba. E cutremur pe scena politică: Are legături cu Rusia

George Simion aruncă bomba. E cutremur pe scena politică: Are legături cu Rusia Sursa: Inquam Photos / George Călin

George Simion vine cu un atac nimicitor la adresa ministrului Virgil Popescu unde îl acuză că este principalul vinovat de creșterea prețurilor la energie şi că ar avea legături cu Rusia.

George Simion: „Virgil Popescu este principalul vinovat de această criză. Se vorbeşte în Guvern că este hoţ. Mai precis, liderul AUR spune că: acest ministru nu are intenții curate, nu vreau să vă spun cum e catalogat în guvern, dar e undeva în zona nu numai necurată, chiar spre hoție şi corupție, mi-a spus un secretar de stat. Are legături cu Rusia mai mult decât evidente.

Şi continuă: Soluția AUR în acest moment este repunerea în funcțiune a producătorilor de energie și că acest subiect să fie declarat de importanță națională și dezbătut în CSAT. Peste tot oamenii spun că Virgil Popescu a spus să nu plătească facturile, dar dacă nu plătesc sunt debranșați.

Acești oameni sunt iresponsabili, ei spun că își asumă răspunderea, dar nu își dă niciunul demisia. La fel și primul turist al țării, pe care îl preocupa încălzirea globală, țară arde și baba se piaptănă.”, a mai declarat George Simion.

Ne puteți urmări și pe Google News

George Simion: „Românii sunt panşici, dar conducătorii să nu se bazeze pe asta la nesfârșit”

Cu privire la revoltetele de stradă din ţările europene împotriva măsurilor restrictive aplicate de autorităţi în vederea combaterii pandemiei, George Simion a declarat că guvernanții să nu se baze pe faptul că românii sunt pașnici şi vor răbda la nesfârșit situația aceasta.

„Restricțiile astea care devin agasante au început să stârnească reacții. Ați văzut că protestele AUR nu au dus la violență și am merita scuze pentru că ați văzut ce se întâmplă în Bulgaria și alte țări. Românii sunt un popor pașnic, dar cei de la putere să nu se bazeze pe asta la nesfârșit.

Nu se poate să nu poți să îți plătești taxele pentru că ești nevaccinat, este discriminare. Plătitorii de taxe sunt și vaccinaţi și nevaccinați. O să îi cerem domnului Rafila să renunțe la aceste măsuri aberante. În ce privește antiviralele, domnul Rafila se contrazice. Cred că cei dinainte și-au făcut plinul cu vaccinurile, iar acum își fac și ei plinul cu măști. Sper ca domnul Rafila să se țină de cuvânt și să bage antivirale în farmacii.”, a declarat  George Simion la România TV.