Lovitură dură primită de George Simion din partea iubitei. S-a întors acasă și nu a mai găsit-o, de relație s-a ales praful

Lovitură dură primită de George Simion din partea iubitei. S-a întors acasă și nu a mai găsit-o, de relație s-a ales praful sursa: arhivă EVZ

George Simion, liderul AUR, a vorbit despre motivul care a dus la destrămarea relației pe care o avea cu iubita sa. Politicianul intrase într-un conflict de interese.

George Simion, liderul AUR, a fost părăsit de iubita sa. Relația nu a mai mers, iar ruptura nu a putut să fie evitată. Mai ales că politicianul se afla în fața unui conflict de interese. Simion a vorbit despre problema amoroasă și a explicat să iubita lui i-a reproșat faptul că este plecat foarte des de acasă.

Pentru a câștiga notorietate și adepți, liderul AUR a făcut dese deplasări în țară. Așa că povestea a ajuns la un final firesc. George Simion nu a făcut însă cunoscută identitatea fostei sale partenere.

Motivul pentru care George Simion a fost părăsit de iubita lui

După o deplasare pe care o făcuse la Iași, el nu și-a mai găsit jumătatea, care își luase hainele și se mutase.

Ne puteți urmări și pe Google News

„E fosta pentru că am plecat să organizez reeditarea Podului de flori de peste Prut. I-am spus că stau o lună la Iaşi. Ea spera, săraca, să mai stau pe acasă. Când m-am întors de la Iaşi, îşi luase hainele. Mă lăsase singur acasă. Nasol! Viaţa asta de revoluţionar nu e simplă”, a spus Simion pentru „Libertatea”.

Cum s-au cunoscut părinții liderului AUR, care are o soră mai mare decât el cu patru ani

El a vorbit și despre părinții săi, care s-au cunoscut în Capitală, la ASE. George Simion are o soră, care este mai mare decât el cu patru ani. „Mama şi tata s-au cunoscut la facultate, în Bucureşti, la ASE. Au făcut-o pe soră-mea şi după patru ani am apărut eu. Mama, din Răchitosu, Vrancea, tata, din Lilieci, Ialomiţa.

Şcoala Generală 87, Bobocica, după aia Liceul Gheorghe Lazăr, după aia facultatea, la Universitatea Bucureşti, Administraţie şi Afaceri, şi masterul l-am făcut la Universitatea Al.I. Cuza din Iaşi. Am făcut istorie, deşi dădusem licenţa pe economie. Istoria comunismului în România. Mi-a plăcut mie subiectul”, a mai afirmat politicianul pentru sursa citată.