Adele cumpără casa lui Sylvester Stallone. Care este suma pe care o oferă pentru conacul din Beverly Hills

Adele cumpără casa lui Sylvester Stallone. Care este suma pe care o oferă pentru conacul din Beverly Hills Adele. Sursa: arhiva EVZ

Adele începe noul an cu achiziționarea conacului lui Sylvester Stallone din Beverly Hills, potrivit Daily Mail. Stallone a scos la vânzare, pentru prima dată, casa cu opt dormitoare și 12 băi, în ianuarie 2021, pentru 110 de milioane de dolari, înainte de a reduce prețul la 85 de milioane de dolari în mai. Cu toate acestea, Adele a reușit să o cumpere pentru doar 58 de milioane de dolari.

Adele începe noul an cu achiziționarea conacului lui Sylvester Stallone din Beverly Hills, potrivit Daily Mail. Stallone a scos la vânzare, pentru prima dată, casa cu opt dormitoare și 12 băi în ianuarie 2021 pentru 110 de milioane de dolari, înainte de a reduce prețul la 85 de milioane de dolari în mai. Cu toate acestea, Adele a reușit să o cumpere pentru doar 58 de milioane de dolari.

Adele nu va fi singura celebritate din cartier

Proprietatea este grandioasă din exterior, cu o curte mare pentru autovehicule, care are uși arcuite supradimensionate care permit intrarea în casă. Cu o sală de proiecție, o sală de trabucuri și un bar personalizat, locuința este perfectă pentru divertisment. Numeroasele zone de relaxare au o mulțime de ferestre și uși franceze spre curtea din spate, unde există zone în care poate fi luată masa, dar și o piscină foarte mare care este situată astfel încât să poată fi vizitat orașul.

Ne puteți urmări și pe Google News

La etaj, suita principală are o saună, două căzi și o terasă extinsă. Coloanele, tavanele înalte și corpurile de iluminat ornamentate insuflă un sentiment de eleganță în toată casa. De asemenea, conacul are și o casă de oaspeți cu două etaje, proiectată de Richard Landry, renumitul arhitect care a proiectat casa Pacific Palisades a lui Sugar Ray Leonard și i-a ajutat pe Gisele Bündchen și Tom Brady să-și creeze casa din Los Angeles.

Aceasta este a patra proprietate a lui Adele din Beverly Hills, a doua ei cea mai recentă casă fiind achiziționată de la Nicole Richie în iunie 2021. Noii ei vecini din comunitatea în care se află casa îi includ pe Eddie Murphy și Denzel Washington, potrivit Yahoo News.