Evenimentul Zilei > Monden > Adele, apariţie incredibilă pe o plajă din Caraibe. A slăbit 40 de kg. Imagini în articol
Adele, apariţie incredibilă pe o plajă din Caraibe. A slăbit 40 de kg. Imagini în articol

Adele, apariţie incredibilă pe o plajă din Caraibe. A slăbit 40 de kg. Imagini în articol

Adele a început 2020 cu o nouă imagine care a şocat fanii: slabă, cu părul mai scurt şi extrem de dezinvoltă apare alături de prieteni pe o plajă din Anguilla, Caraibe.

Adele, după cum veţi vedea în imaginile de mai jos, a intrat în noul an cu o pierderea în greutate incredibilă. Aproape că-i piele şi os iar fanii s-au arătat îngrijoraţi pentru sănătatea ei.

Artista şi-a îmăprtăşit noul stil de viață pe Instagram: „Obișnuiam să plâng, dar acum transpir…”. Şi, mândră de realizare, cântăreaţa şi-a anunţat fanii că a slăbit 40 de kilograme în ultimele luni. Un record pentru Adele pentru că a mai avut o tentativă de a slăbi dar rezultatele nu au fost ca acestea de acum.

Fotografiile cu ea de pe plajă  au stârnit îngrijorări

„Adele este prea slabă, ar trebui să ne îngrijoram?” a scris un comentator pe social media. „Este înfricoșător. Nu este un lucru bun”, a scris un altul.  Cu toate acestea, mai multe persoane au apărat-o de criticile internauţilor care spun că pierdere în greutate atât de bruscă nu este benefică pentru sănătate chiar dacă a ales un stil de viață sănătos. „Am pariat că a urmat o dieta pentru a ajunge la greutatea ideală, ceea ce este grozav pentru ea, dar nu suntem obișnuiți să o vedem așa, de aceea este atât de șocant”, a spus un fan. „Nu cred că ar trebui să fim îngrijorați, știe ce face”, îi răspunde cineva.

 Adele a fost reperată în Anguila, arătând fericită și sănătoasă vineri

 Făcu un soare puțin în timp ce rânjea de la ureche la ureche pe plaja Caraibelor

 Ea a fost observată împroșcându-se pe nisip într-o rochie polka

 Cântăreața „Hello” a plecat ulterior pentru o înot în ape albastre cristaline

Sursa foto: twitter.com/adeledailynet

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.