Decizie-bombă de sfârșit de an! Inventatorul vaccinului cu ARN mesager, suspendat de pe Twitter. Motivul este halucinant

Decizie-bombă de sfârșit de an! Inventatorul vaccinului cu ARN mesager, suspendat de pe Twitter. Motivul este halucinant Sursa: Twitter

Twitter a suspendat contul marelui om de stiinta, din cauza comentariilor sale critice la adresa vaccinurilor. Robert Malone a spus în repetate rânduri că vaccinurile fac mai mult rău decât bine, dacă sunt administrate populației sănătoase, si a criticat decizia de a vaccina copiii.

Twitter suspendă contul inventatorului vaccinurilor cu ARNm, Robert Malone, din cauza îngrijorărilor legate de vaccinul Pfizer. Inventatorul vaccinurilor cu ARNm, a postat pe Twitter un videoclip în care explica despre efectele negative ale vaccinului Pfizer și problemele cu acesta.

Aşa cum se știe, vaccinurile anti-COVID administrate acum au la baza aceasta tehnica. Malone, el însuși vaccinat si un mare cunoscător al tehnologiei ARN mesager, critică insistent vaccinarea generală a populației. În opinia sa, vaccinul trebuie administrat doar categoriilor de risc – vârstnici şi bolnavi cronici.

Robert Malone, o somitate la nivel mondial, a făcut anunțul pe Telegram

“Stiam ca la un moment dat se va întâmpla. Ei bine, astăzi s-a întâmplat” – cu aceste cuvinte doctorul Malone, o somitate de nivel mondial, anunță pe canalul Telegram ca i-a fost suspendat contul de Twitter.

Ne puteți urmări și pe Google News

Într-o întorsătură ciudată a evenimentelor, site-ul de microblogging Twitter l-a suspendat pe doctorul Robert Malone, inventatorul vaccinurilor ARNm COVID-19, pentru că a postat un videoclip în care se explica despre daunele pe care le provoacă în timp vaccinul Pfizer.

Reclamând site-ul de socializare în legătură cu acțiunile sale, avocatul Prashant Bhushan a descris situația drept „propaganda pro-vaccin”. Doctorul Robert Malone, de pe o altă pagină de Twitter, a explicat de ce contul său oficial a fost blocat definitiv.

„Acesta este nivelul de cenzură pe Twitter!”

Afirmațiile lui Robert Malone au deranjat deoarece a avut curajul să spună adevărul cu privire la vaccin, trăgând totodată un semnal de alarmă cu privire la copii. Avocatul a scris: „Niciun părinte nu ar trebui să-și vaccineze copiii fără să vadă mai întâi avertismentele lui Robert W. Malone”. Iar Twitter i-a suspendat contul  pentru că a avertizat despre efecte adverse periculoase. 

CDC aprobă vaccinul Pfizer/BioNTech pentru copiii sub 12 ani

În noiembrie, o declarație a Casei Albe a anunțat că SUA își vor începe programele de vaccinare pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani, cu autorizarea vaccinurilor Pfizer/BioNTech. Echipa aparținând Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) a deliberat asupra aceleiași lucruri, discutând pe larg dacă vaccinurile ar fi benefice pentru toți cei 28 de milioane de copii din țară. O ultimă recomandare din partea organismului a venit câteva ore după aceea, acordând o autorizație finală vaccinurilor Pfizer/BioNTech.

FDA, la acel moment, analizase răspunsurile imune ale copiilor între 5 și 11 ani şi au fost comparate cu cele ale persoanelor cu vârsta cuprinsă între 16 și 25 de ani. Injecțiile Pfizer-BioNTech au demonstrat o eficacitate de 90,7% în prevenirea COVID-19 la copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani. Food and Drug Administration a spus că a studiat siguranța vaccinului la aproximativ 3.100 de copii din aceeași grupă de vârstă de 5 până la 11 ani „și nu au fost detectate efecte secundare grave în studiul în curs”, relatează republicworld.