Un fost procuror DIICOT a răbufnit. Scos din minți de dosarele fabricate și de colegii de breaslă care răspund la comenzi

Un fost procuror DIICOT a răbufnit. Scos din minți de dosarele fabricate și de colegii de breaslă care răspund la comenzi

Un fost procuror de la DIICOT a lansat un mesaj virulent în spațiul public, subiectul fiind legat de dosarele fabricate de unii dintre foștii săi colegi de breaslă.

Fostul procuror DIICOT Ionel Tudoșan a transmis un mesaj în care și-a exprimat revolta. Subiectul este legat de achitarea lui Călin Popescu Tăriceanu, la Înalta Curte de Casație și Justiție, în dosarul ce viza abuzul în serviciu, instrumentat de procuroarea PICCJ Daniela Matei, soția fostului judecător suprem Ionuț Matei.

Mesajul pe care l-a transmis pe contul de Facebook un fost procuror revoltat de unii colegi de breaslă

„Achitarea a fost cu atât mai usturătoare pentru Daniela Matei, cu cât ea a fost cerută în sala de judecată nu doar de către avocații lui Tăriceanu, ci de însăși procuroarea de ședința, Irina Kuglay, colegă cu Matei la Parchetul General”, conform luju.ro. 

În acest context, iată mesajul pe care l-a postat Ionel Tudoșan, în care vorbește despre repulsia pe care o simte față de procurorii care execută comenzi și fabrică dosare. El se întreabă de ce acești procurori nu sunt sancționați de CSM și de Parchetul General.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Sila și dezonoarea! Tăriceanu, achitat de ICCJ.

Este pentru a nu știu câtă oară când niște procurori ingamfati și analfabeți juridic încearcă să-l bage pe Tăriceanu la pușcărie pe niște fapte inventate de ei! Și, cu toate acestea, astfel de procurori sunt menținuți în funcție! De ce nu sunt acești procurori băgați la închisoare în locul victimelor lor pentru represiune nedreaptă!?

„Din această cauza mă simt dezonorat”

De ce CSM-ul și Parchetul General nu fac ordine în privința unor astfel de procurori!? Pentru că dacă nu iau măsuri înseamnă că sunt complicii acestora, le convine de minune să nu răspundă în nici un fel și sunt asemenea lor. Din această cauza mă simt dezonorat că astfel de procurori au putut fi colegi cu mine și mi-e silă de reacția sistemului la un astfel de comportament. Numai bine!”, a scris Fostul procuror DIICOT Ionel Tudoșan pe rețeaua de socializare.