VIDEO. Andreea Berecleanu, dezvăluiri în premieră despre relația dintre medicul Constantin Stan și copiii ei

VIDEO. Andreea Berecleanu, dezvăluiri în premieră despre relația dintre medicul Constantin Stan și copiii ei Andreea Berecleanu familie. Sursa: Instagram

De cele mai multe ori, atunci când devin adolescenți, mulți copii evită să-și mai petreacă vacanțele alături de părinții lor și le cer acestora să-i lase cu gașca lor de prieteni. Nu este și cazul celor doi copii ai Andreei Berecleanu. Eva și Petru continuă să petreacă timp departe de București în compania mamei lor și a celui care i-a crescut în ultimii 8 ani.

La 20 și respectiv 16 ani, Eva și Petru au gașca lor de prieteni însă, datorită relației apropiate pe care o au cu mama lor, aleg să petreacă timp și cu ea.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/13

„Petru a fost cu noi în vacanță timp de două săptămâni, în Franța. A fost i vacanță culturală, cu muzee, cu plimbări, cu degustări de vinuri în castele, adică nu specifică dorințelor unui adolescent. Cu toate acestea, a fost foarte dinamică și el s-a bucurat și a trăit un alt fel de experiență.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu am văzut niciun fel frustrarea, sau amărăciune, sau tristețea, sau faptul că s-ar plictisi, nicio secundă. Aș fi simțit asta”, a povestit Andreea Berecleanu pentru EVZ, completând că a rămas profund surprinsă de faptul că Petru s-a lăsat încântat de vacanța culturală, fiind conștientă de faptul că mulți copii de vârsta lui nu ar fi agreat asta, ci ar fi preferat un sejur plin de distracții și de activități specifice vârstei lor. „El s-a adaptat, a făcut deja o vacanță de două săptămâni, altfel. Adică nu o vacanță neapărat la mare și bălăceală”.

De cealaltă parte, Eva, care deja are 20 de ani, nu mai face vacanțe atât de lungi alături de Andreea și Constantin Stan, însă își împarte timpul liber astfel încât să fie alături de familie, dar și de prieteni. „Eva nu a mai fost demult cu noi. Anul trecut, spre exemplu, când a fost pandemia și am fost la Viscri, a fost, apoi a plecat două zile la Cluj, s-a întors.

Îi place să stea cu noi. Asta nu înseamnă că, pe termen lung, să mergem trei săptămâni în vacanță. Ei sunt bineveniți. Dacă ei vor să vină, suntem foarte fericiți și e bine”, ne-a mai povestit prezentatoarea știrilor „Focus” de la Prima TV.

Video: Răzvan Vălcăneanțu