Ce s-a întâmplat în fața sediului Realitatea Plus, în timpul interviului lui Liviu Dragnea FOTO

Ce s-a întâmplat în fața sediului Realitatea Plus, în timpul interviului lui Liviu Dragnea FOTO sursa foto: EVZ

Fostul președinte al Partidului Social Democrat (PSD) Liviu Dragnea, oferă, duminică seară, primul interviu după eliberarea sa din penitenciarul Rahova, care a avut loc la data de 15 iulie. La fel cum și-au făcut apariția în fața închisorii de unde a fost eliberat, susținătorii lui Liviu Dragnea l-au aclamat și de această dată în fața sediului studioului Realitatea Plus.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea oferă primul interviu după descarcerarea sa pentru postul de televiziune Realitatea Plus. Duminică seară, la aproximativ 30 de minute după debutul interviului, susținătorii politicianului și-au făcut apariția în fața sediului postului amintit. Zeci de susținători ai politicianului au fluturat mesaje pro-Dragnea.

Susținătorii lui Liviu Dragnea, în fața sediului postului TV. „Dragnea este poporul”

Românii care i-au luat partea lui Liviu Dragnea s-au organizat în fața sediului postului TV Realitatea Plus cu pancarte pe care erau scrise mesaje precum „Dragnea este poporul”. Imaginile susținătorilor lui Liviu Dragnea au fost difuzate în direct, în timpul emisiunii în care fostul președinte al PSD oferă primul interviu de după eliberarea sa din închisoare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Liviu Dragnea, primul interviu după eliberarea din penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea vorbește despre actuala criză de la guvernare, precum și despre motivele pentru care a fost încarcerat ș planurile ascunse ale președintelui Klaus Iohannis pentru România. Fostul președinte PSD intenționează să revină în politică, într-un partid nationalist, care își va disputa același electorat cu Partidul AUR, condus de George Simion și cu Partidul Neamului Românesc (PNR) unde activează Diana Șoșoacă.

Surse din apropierea fostului lider al PSD, susțin că este foarte posibil ca acesta să-și anunțe revenirea în politică chiar duminică. Liviu Dragnea va da primul interviu la tv, după eliberarea condiționată din închisoare.

Potrivit acelorași surse noul partid va avea orientare naționalistă și se va confrunta, direct, pe același electorat, cu Alianța pentru Unitatea Românilor (AUR) și Partidul Neamului Românesc (PNR) unde activează Diana Șoșoacă.

Până în prezent nu se știe nimic oficial despre o eventuală nouă formațiune politică, iar acest lucru a dat naștere la numeroase speculații. Astfel, numele viitorului partid ar putea fi Alianța Naționaliștilor Români sau Partidul românilor ori Alianța Pentru Patrie sau România puternică ori Uniunea Pentru Patrie.