Florin Cîțu pozează în salvator pe Instagram. Clipul în care apare SuperCîțu. VIDEO

Florin Cîțu pozează în salvator pe Instagram. Clipul în care apare SuperCîțu. VIDEO

Florin Cîțu se vede în rol de salvator, Superman, într-un clip pe care l-a difuzat pe contul său de Instagram.

În plină criză politică, când se pune problema demiterii guvernului său prin moțiune de cenzură, Florin Cîțu pozează într-un surper-erou, salvator. Pe contul de Instagram al premierului, acesta a postat un videoclip în care apare în rolul lui Superman care salvează un avion de la prăbușire.

Clipul, însoțit de un mesaj laconic, „Tehnologia asta”, prezintă mai multe secvențe din pelicula „Man of Steel”, în care Super-Cîțu zboară și oprește un avion care se prăbușește.

Nu este prima oară când premierul reacționează astfel, atunci când este vizat de scandal. În urmă cu câtva timp, după apariția în presă a informațiilor despre condamnarea sa la închisoare, în Statele Unite, Florin Cîțu a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii, din America, având pe fundal melodii rock.

Ne puteți urmări și pe Google News

Florin Cîțu trage de timp până la congresul PNL

Guvernul condus de Florin Cîțu este vizat în aceste zile de o moțiune de cenzură depusă de parlamentarii USR PLUS în colaborare cu AUR. În cadrul ședinței Birourilor Permanente Reunite ale Senatului și Camerei Deputaților au decis ca moțiunea de cenzură să fie citită în cursul acestei zile, joi, de la ora 16.00. În cursul şedinţei, UDMR a propus ca moţiunea să fie dezbătută după decizia Curţii Constituţionale cu privire la conflictul juridic Guvern – Parlament. Iar această propunere a fost adoptată cu voturle PSD şi PNL.

În acest moment, nu poate fi estimată data la care va avea votul asupra moţiunii, dat fiind că CCR a stabilit ca părţile implicate să transmită până pe 15 septembrie punctele de vedere. Urmează ca după această dată să fie stabilit termenul de judecată.

Astfel, este foarte posibil, ca termenul de dezbatere și votare a moțiunii de cenzură să fie împins după data de 25 septembrie, când va avea loc Congresul PNL. Iar Florin Cîțu are șanse mari să devină președintele partidului, în fața lui Ludovic Orban.

Miza acestei amânări este calculul pe care și l-au făcut Florin Cîțu și echipa sa cu privire la intențiile USR PLUS. Liberalii speră că USR PLUS se va întoarce la negocieri și va accepta să revină la guvernare, în condițiile impuse de Florin Cîțu și PNL.

Sursa video: Digi 24