Polițiști atacați cu bâta de un bărbat care și-a ieșit din minți. Și mașina oamenilor legii a avut de suferit

Polițiști atacați cu bâta de un bărbat care și-a ieșit din minți. Și mașina oamenilor legii a avut de suferit

Un bărbat din Gorj le-a dat serios de furcă polițiștilor care fuseseră chemați să-l potolească după ce declanșase un scandal uriaș în familie.

Un echipaj de poliţie din județul Gorj a fost ameninţat cu bâta de un bărbat pe care agenţii încercau să-l liniştească. Oamenii legii au apelat inclusiv la sprayul lacrimogen, dar bărbatul respectiv nu a mai ținut cont de nimic și într-un acces de furie a atacat mașina poliției.

O vizită în familie s-a transformat într-un mare scanda, polițiștii au fost atacați

Incidentul a avut loc în localitatea gorjeană Drăguțești, acolo unde bărbatul în vârstă de 52 de ani a mers să-și viziteze fratele și cumnata. Între cei trei a izbucnit o ceartă extrem de violentă, moment în care bărbatul a devenit foarte periculos și a început să-și lovească gazdele cu o bâtă.

Vecinii au sunat la 112, iar trei polițiști din localitate au venit să aplaneze acest conflict. Însă, bărbatul s-a dezlănțuit și a devenit și mai agresiv și a lovit inclusiv mașina reprezentanților forțelor de ordine.

Ne puteți urmări și pe Google News

În disperare de cauză, polițiștii au cerut ajutorul trupelor speciale de la Târgu Jiu. Au venit în zonă mai mulți polițiști, care au reușit cu greu să-l imobilizeze pe bărbat, după cum se vede din imaginile filmate de martori.

În cele din urmă, agresorul a fost încătușat și dus la poliție pentru audieri. Pe numele său a fost deschis dosar penal pentru ultraj și violență în familie.

Un incident asemănător, în august, în București

Luna trecută, în București, în cartierul Colentina, un echipaj al poliției a fost atacat cu toporul de un bărbat. Agenții fuseseră solicitați pentru a-l potoli pe scandalagiul care își teroriza familia. La locul cu pricina au fost chemaţi în ajutor luptătorii serviciului de acţiuni speciale care au avut misiunea de a neutraliza suspectul.

În urma intervenţiei forţelor speciale ale poliţiei, bărbatul de 43 de ani a fost rănit la mâna dreaptă cu care apucase toporul şi cu care îi atacase pe poliţişti. A fost adus de urgenţă la spitalul Floreasca pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internat peste noapte.