Despărțire șocantă în showbiz. Și-au spus adio după ani de relație. Acum se vorbește despre o amantă

Despărțire șocantă în showbiz. Și-au spus adio după ani de relație. Acum se vorbește despre o amantă

După șase ani de relație, Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit, însă declarațiile făcute public de cei doi au fost rezervate și a reieșit o separare de comun acord. În spațiul public s-a vehiculat un zvon potrivit căruia politicianul și-a înșelat partenera. Laura Dincă nu s-a ferit să răspundă la întrebări.

Laura Dincă, fosta iubită a lui Cristian Boureanu, a făcut noi declarații despre „secretele” relației sale. Decizia de despărțire a celor doi a fost una radicală, însă Laura Dincă a fost diplomată și a vorbit foarte frumos despre fostul său iubit, chiar dacă a fost acuzat că i-a fost infidel.

Laura Dincă vorbește despre amantă. „Nu acesta este motivul”

În cadrul unui interviu difuzat recent, Laura Dincă a fost întrebată despre presupusa amantă care ar fi tulburat apele cuplului, însă aceasta nu a vrut să comenteze zvonurile. Cu toate acestea, Laura nu a negat informațiile și a precizat că dorește să își vadă de propria viață. Fosta iubită a lui Cristian Boureanu a declarat că nu se mai înțelegea deloc cu fostul iubit.

„Nu acesta este motivul, nu am avut un motiv anume. Nu vreau să comentez, nu știu nimic. Chiar nu vreau să comentez, pentru că nu știu, nu mai vreau să comentez, nu mai vreau să spun absolut nimic”, a spus Laura Dincă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe de altă parte, fosta iubită a lui Boureanu a precizat că a rămas în relații bune cu afaceristul și discută zilnic cu el. Uneori, se și întâlnesc. Laura Dincă a vorbit foarte frumos despre fostul său iubit, căruia nu are „nimic să îi reproșeze”. „Probabil ne certam din cauza stresului din ultima perioadă. Nu, nu mai există cale de împăcare, chiar dacă el vrea, chiar dacă am mai vorbit despre…”, a mai explicat Laura Dincă.

Încă îl iubește pe Cristian Boureanu. „E un om deosebit”

Mai mult decât atât, fosta iubită a lui Boureanu a subliniat că încă îl iubește pe fostul partener. „Vorbim zilnic, ne și vedem, dar asta nu înseamnă că vom mai fi împreună. Acum stau în chirie, apartamentul pe care l-am cumpărat după despărțire nu este gata. Nu am ce să spun, Cristian a avut grijă ca totul să fie în ordine. Repet, noi nu ne-am despărțit în relații proaste, nu mai puteam eu să stau în anumite situații.

Îi mulțumesc foarte mult lui Cristi, dar nu mai vreau să comentez. Pentru tot ce a făcut pentru mine în acești aproape șapte ani”, a declarat Laura Dincă.

Unde a fost surprins Boureanu după despărțirea de Laura

Deși nu a trecut foarte mult timp de la despărțirea de Laura Dincă, Cristian Boureanu se pare că își vede de treabă în continuare. Nu pare foarte afectat, din contră – viața de burlac îi cam priește. Fostul politician a fost surprins, recent, pe străzile din București. Și nu oricum!

Fostul iubit al Laurei Dincă și-a rezolvat o parte dintre treburi prin oraș și apoi s-a oprit pe strada Banul Antonache. Nu s-a aflat, momentan, la cine a fost și ce treabă a avut Cristian Boureanu în zonă. În orice caz, nu s-a dus cu mâna goală nicăieri. După ce a găsit un loc unde să-și parcheze mașina, Cristian Boureanu a scos din portbagajul autoturismului o sacoșă mare și s-a îndreptat către unul dintre blocurile de pe strada Banul Antonache.

Situație cu dus și întors… În orice caz, Cristian Boureanu, deși s-a despărțit recent de Laura Dincă, pare că se simte destul de bine și nu e afectat de evenimentele petrecute în ultimul timp. Poate că are și motiv, dat fiind faptul că Laura Dincă a dezvăluit că lucrurile în cuplu nu mai funcționau, iar decizia despărțirii a fost luată de comun acord.