Soacra și nora au băut cot la cot, s-au certat și totul s-a terminat cu o crimă. O femeie la morgă, una în arest

Soacra și nora au băut cot la cot, s-au certat și totul s-a terminat cu o crimă. O femeie la morgă, una în arest Sursa: Arhiva EVZ

Două femei, soacră și noră, au consumat alcool, s-au certat, iar discuția violentă s-a sfârșit cu o crimă. Procurorii cercetează acest caz petrecut la Dorohoi.

O femeie în vârstă de 51 de ani, din Dorohoi, județul Botoșani și-a omorât soacra. Ea a fost arestată preventiv după ce a comis crima. Care s-a produs pe fondul consumului de alcool. Se pare că cele două femei locuiau împreună, într-o casă din oraș și după ce au băut mai multe pahare au început să discute în contradictoriu.

Au băut, s-au certat, iar nora și-a omorât soacra

Soțul femeii a ajuns acasă și a văzut o scenă horror. Mama sa zăcea pe jos, fără suflare, într-o baltă de sânge. Și-a dat seama imediat ce se petrecuse, pentru că și soția sa era plină de sângele victimei. Fiul femeii omorâte a sunat la numărul de urgență 112 și a solicitat ajutor din partea polițiștilor și medicilor.

„A fost constituită o echipă operativă, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că agresiunea a avut loc pe fondul unui conflict spontan, femeia lovind-o pe mama soacră de mai multe ori, cu o bucată de lemn, unele lovituri fiind aplicate la nivelul capului”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Trupul femeii a fost ridicat și dus pentru a fi efectuată autopsia, pentru ca anchetatorii să poată stabili cu exactitate modul în care victima a decedat. Totodată, după această crimă, nora femeii a fost internată în vederea efectuării unei expertize medico-legale pentru stabilirea discernământului.

Ce spun anchetatorii

„Concluziile provizorii medico-legale au arătat că decesul victimei a survenit din cauza leziunilor suferite, iar expertiza efectuată în cauză a stabilit că suspecta a comis fapta cu discernământ”, a precizat Valeriu Chihaia, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Femeia a fost prezentată vineri în fața magistraților pentru drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Botoșani, care au dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Prin urmare, femeia a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, unde va aștepta deznodământul anchetei.