Monarhia britanică se confruntă cu o nouă criză! Prințul Harry și Megan au creat o „tornadă” devastatoare

Monarhia britanică se confruntă cu o nouă criză! Prințul Harry și Megan au creat o „tornadă” devastatoare

Experții în familia regală a Marii Britanii cred că „Tornada PR” declanșată de Meghan Markle și prințul Harry are efecte importante asupra monarhiei,.

Experta Kinsey Schofield e de părere că Harry și Meghan și-au diminuat serios șansele unei reconcilieri cu familia regală, în special cu William.

Prăpastia dintre frați e din ce în ce mai mare

 

Ea a spus: „Nu sunt convinsă că se apropie o reconciliere. Nu cred că este o prioritate pentru prințul William să rezolve lucrurile cu prințul Harry, deoarece cei doi se află în etape foarte diferite ale vieții lor. „Se pare că prințul William este preocupat să-și încerce să-și ajute familia să depășească durerea provocată de dispariția prințului Philip și scandal, în timp ce prințul Harry se concentrează pe proiecte benefice din punct de vedere financiar".

Ne puteți urmări și pe Google News

Prințul William acordă prioritate moștenirii, în timp ce prințul Harry se concentrează pe supraviețuire. Cred că ambii frați au nevoie de timp. Moarte, nașteri, ceremonii de aducere aminte, le privim pe toate ca pe un nou început sau o oportunitate pentru relații reînnoite, dar realitatea este că toate aceste momente semnificative se petrec în cadrul unei tornade declanșate de ducele și ducesa de Sussex, care face ravagii în Familia Regală."

Acuzații pe bandă rulantă

Prințuil Harry și Meghan Markle au lansat mai multe atacuri la adresa familiei regale. În timpul controversatului lor interviu cuOprah Winfrey,, ei au susținut că un membru al familiei a întrebat cât de întunecată ar putea fi pielea fiului lor Archie .

Oprah a clarificat mai târziu că Harry a spus că nu Regina sau soțul ei de 99 de ani, Prințul Philip, au făcut aceste comentarii. În timpul interviului, Harry a lăsat, însă, suspiciunea să plutească asupra tuturor. „Acea conversație, nu o voi dezvălui niciodată. Dar, la acea vreme, a fost incomod. Am fost un pic șocat.”

Harry spune că ochii i s-au deschis când a întâlnit-o pe Meghan

„Am fost prins în capcană, dar nu știam că sunt prins. În momentul în care am întâlnit-o pe Meg și lumile noastre s-au ciocnit în cel mai uimitor mod, [am început] să văd cât de prinși în sistem, eu și restul familiei mele.

"Tatăl meu și fratele meu, sunt prinși în capcană. Nu pot să plece și am o compasiune imensă pentru asta."

William a fost primul membru al familiei regale care a vorbit public după interviul de la Oprah pentru a spune că „nu sunt o familie rasistă”, în timp ce Palatul Buckingham a precizat că unii își amintesc că lucrurile nu au stat deloc așa, scrie Daily Express.