Evenimentul Zilei > Monden > Prințul Harry a fost avertizat că Meghan îi va ruina viața. Omul care a făcut tot posibilul ca să rupă relația de iubire
Prințul Harry a fost avertizat că Meghan îi va ruina viața. Omul care a făcut tot posibilul ca să rupă relația de iubire

Prințul Harry a fost avertizat că Meghan îi va ruina viața. Omul care a făcut tot posibilul ca să rupă relația de iubire

Unul dintre cei mai apropiați oameni de Meghan Markle a întors armele și l-a avertizat pe prințul Harry că va avea o viață de cuplu cumplită.

Thomas Markle Jr, în vârstă de 55 de ani, fratele vitreg al lui Meghan Markle, a declarat că l-a avertizat pe prințul Harry. Thomas i-a spus despre sora sa că este foarte superficială și îi va ruina viața și. Bărbatul a făcut aceste afirmații în timp ce participă la emisiunea Celebrity Big Brother din Australia.

Thomas Markle a vrut să-l despartă pe prințul Harry de Meghan

Așa că, în următoarele săptămâni, familia regală se poate aștepta și la alte dezvăluiri controversate venite din parte lui Thomas Markle jr. Cel care a acuzat-o pe sora sa vitregă că și-a renegat „sângele și familia”. Într-un trailer al emisiunii, prezentat în timp ce sosea la casa CBB, într-o limuzină, el a spus: „Sunt fratele lui Meghan Markle, sunt cel mai mare frate dintre toți”. El a adăugat: „I-am spus prințului Harry, cred că ea îți va distruge viața. Este foarte superficială”, conform jurnaliștilor britanici de la Daily Mail.

El a fost întrebat cum s-a simțit atunci când nu a fost invitat la nunta lui Harry și Meghan. Bărbatul a spus: „Nu am fost amărât, doar nedumerit. Este dureros având în vedere cât de apropiați am fost odată. Și acum sunt confuz și puțin tulburat, pentru că iată o persoană care știe în ce poziție se află și știe la ce scrutin este supusă și totuși a uitat de carnea și sângele ei”.

Thomas i-a trimis prințului Harry o scrisoare în care îi spunea că nu este „prea târziu” ca să renunțe la căsătoria cu ea. „Este evident că sora mea nu este femeia potrivită pentru tine”.

Australienii au luat foc după ce au văzut cum sunt tratați concurenții

Spectacolul Big Brother Australia a fost deja foarte controversat înainte de a începe. Și asta pentru că australienii s-au revoltat din cauza faptului că vedetele au fost aduse în țară cu avionul pentru a apărea în emisiune, când milioane de oameni au fost nevoiți să rămână acasă din cauza cozii.