Evenimentul Zilei > Monden > Prințul Harry și Meghan, așteptați să-și facă debutul la Hollywood. Ce s-a pregătit special pentru ei
Prințul Harry și Meghan, așteptați să-și facă debutul la Hollywood. Ce s-a pregătit special pentru ei

Prințul Harry și Meghan, așteptați să-și facă debutul la Hollywood. Ce s-a pregătit special pentru ei

Organizatorii premiilor EMMY ar dori ca prințul Harry și soția sa Meghan să-și facă debutul la Hollywood în calitate de cuplu la ceremonia programată pe 19 septembrie,

Mai mult, , susțin surse apropiate celor care pregătesc strălucitorul eveniment monden, e posibil să se ducă meggocieri pentru ca ducele și ducesa de Sussex să prezinte un premiu.

Netflix are un interes imens ca Harry și Meghan să participe la seara de gală

Cei doi ar putea participa la seara de gală alături de prietena lor Oprah Winfrey, favorită clară a caselor de pariuri pentru premiului decernat pentru serialele non-ficțiune. Oprah ar putea obține, de altfel, și un Emmy special pentru interviul cu bombă cu prințul Harry și Meghan.

O sursă din lumea televiziunii din Los Angeles le-a declarat jurnaliștilor de la The Sun: „Prințul Harry și Merghan sunt la mare căutare – ar fi prima lor apariție pe covorul roșu după Megxit și mutarea lor cu normă întreagă în California.
Oprah intenționează să participe la seara de gală, ceea ce i-ar putea ajuta să ajungă acolo. Șefii de la Netflix știu că fotografiile lor alături de nume mari de la Hollywood ar fi un succes PR imens.”

Chiar dacă zvonurile despre prezența celor doi la decernarea premiilor Emmy se răspândesc, nu se știe încă dacă Harry și Meghan, care a născut al doilea copil al cuplului în iunie, vor participa.

Oprah ar putea lua un premiu special pentru interviul cu Harry

Ceremonia principală va avea loc pe 19 septembrie și va fi prezentată de actorul și comediantul american Cedric the Entertainer. Toți invitații trebuie să prezinte dovada vaccinării anti-Covid-19 la intrare.

Oprah With Meghan and Harry: A CBS Primetime Special se numără printre cei cinci nominalizați la categoria non-ficțiune.

Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, și soția sa Meghan, 40 de ani, nu au fost nominalizați pentru interviul în care au lansat acuzații de rasism la adresa Familiei Regale Britanice. Meghan a participat și în copilîriei la marele eveniment monden al lumii televiziunii din Los Angeles. Tatăl lui Meghan, Thomas Markle, astăzi în vârstă de 77 de ani, a câștigat trei premii Emmy în timpul carierei sale de la Hollywood, scrie The Sun.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: