Tragedie în familia internaționalului german Michael Ballack. Fiul de 18 ani a murit într-un accident. VIDEO

Tragedie în familia internaționalului german Michael Ballack. Fiul de 18 ani a murit într-un accident. VIDEO

Unul dintre fiii fostului internațional de fotbal Michael Ballack a murit într-un accident în Portugalia.

Emilio Ballack, fiul lui Michael Ballack, în vârstă de 18 ani, și-a pierdut viața într-un accident cu ATV-ul, după cum relatează publicația L’Equipe. Tragedia a avut loc noaptea trecută în apropierea proprietății pe care fostul internațional german o deține în Portugalia.

Acest accident a avut loc pe un teren accidentat, în apropierea proprietăţii din peninsula Troia, pe care Michael Ballack a achiziţionat-o în urmă cu câţiva ani.

„Accidentul s-a petrecut la casa familiei. Șoferul nu se afla pe un drum public, iar ATV-ul său era singurul vehicul implicat”, a declarat un ofițer de poliție pentru presa portugheză, la scurtă vreme după tragedie.

Ne puteți urmări și pe Google News

În urma accidentului, la fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri și paramedici care au intervenit pentru a-i acorda tânărului primul ajutor. În ciuda eforturilor făcute de aceștia, Emilio nu a mai putut fi readus la viață,

Pe lângă Emilio, fostul mijlocaș al echipei naționale a Germaniei, Michael Ballack, mai are doi fii, Louis, născut în anul 2001, şi Jordi, născut în 2005.

Cine a fost Michael Ballack

Michael Ballack a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei naționale de fotbal a Germaniei la începutul anilor 2000. El a evoluat la Kaiserslautern, Bayer Leverkusen, Bayern Munchen și Chelsea Londra.

În cariera sa a fsot desemnat de trei ori cel mai bun fotbalist din Germania și a fost vicecampion mondial, în 2002.

Michael Ballack și-a trecut în cont 16 trofee, printre care un titlu de campion în Premier League și patru titluri în Bundesliga.

Anul 2002 a fost un an plin de ghinioane pentru Michael Ballack. Acesta a ratat finala Campionatului Mondial, pierdută de Germania cu 0-2 în fața naționalei Braziliei. Apoi, fotbalistul german a ratat și trofeul UEFA Champions League, cu Bayer Leverkusen, în fața lui Real Madrid. Echipa spaniolă s-a impus în fața germanilor cu scorul de 2 – 1. În acet meci, Zinedine Zidane, vedeta celor de la Real, a marcat un fabulos gol din voleu.