Dezvăluiri de la Casa Regală: Harry și William au sărit „la gât” înainte de reuniune

Dezvăluiri de la Casa Regală: Harry și William au sărit „la gât” înainte de reuniune Noua carte Endgame prezintă teorii ale conspirației. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Înainte de reuniunea fraților William şi Harry pentru a dezveli statuia dedicată regretatei lor mame, prințesa Diana, un autor regal a dezvăluit că prințul Harry și prințul William erau gata să „sară la gât” ultima dată când s-au reunit. 

Prințul Harry a revenit în Regatul Unit din SUA vineri și s-a izolat în casa pe care o deține împreună cu Meghan Markle. El urmează să se reunească cu fratele său, prințul William, la 1 iulie. Aceasta fiind a doua apariție publică împreună, de când Harry s-a mutat în SUA.

Relația dintre William și Harry este „încă foarte tensionată”, a afirmat o sursă înainte ca sosirea ducelui de Sussex în Marea Britanie săptămâna aceasta. Iar un  autor regal a susținut că frații s-au certat crunt la ultima lor reuniune, era gata să-şi sară la gât.

Tensiunile sunt şi mari dintre Harry şi William: erau „unul la unul”

Într-un interviu cu Oprah, cuplul a adus acuzații de rasism la Familia Regală. Acuzația de rasism a declanșat un răspuns neobișnuit din partea lui William, care a rupt mantra regală „nu se plângea niciodată, nu a explicat niciodată”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Lacey, autorul cărţii Bătălia fraților și consultant al The Crown al Netflix, a spus: „Au început să se certe din nou”.

Un prieten al familiei i-a spus domnului Lacey: „Erau, unul la altul, mai feroce ca oricând. Furia dintre cei doi a crescut atât de incredibil de adânc. S-au spus multe lucruri dure”.

Un alt expert regal, Camilla Tominey, a declarat: „William și Kate au stat de vorbă cu Harry mai mult de o oră la castelul Windsor, împreună cu Charles și Camilla”, dar, se pare, că fără niciun rezultat.

Prințul Charles nu va participa la ceremonia de inaugurare a statuii în cinstea regretatei prințese Diana

Moștenitorul tronului, care a fost căsătorit cu mama copiilor săi timp de 15 ani, nu va participa la dezvelirea statuii. Un prieten al prințului de Țara Galilor a spus că va păstra amintirile regretatei prințese pentru el în timp ce prinții William și Harry găzduiesc evenimentul.

Sursa a declarat pentru Sunday Times: „Îi este foarte greu. Aceste momente au potențialul de a deschide vechile răni. De la moartea Dianei, el a simțit că este mai bine să păstreze acele amintiri pentru sine și să-i lase pe fiii lui să se descurce”.

Harry va dezvălui statuia alături de fratele său, prințul William. Acesta este tributul pe care cel doi au ţinut să i-l aducă mamei lor, la cea de-a 60-a aniversare a ei.

Expertul regal a concluzionat. „Relaţia este încă tensionată nu există niciun semn că va exista o reuniune în curând. Fraţii se vor afişa împreună din respect pentru mama lor”.

Prințul William și Kate Middleton urmează să viziteze statuia prințesei Diana împreună cu copiii lor în privat, înainte de a fi dezvăluită pentru a face o pauză de reflecție, potrivit rapoartelor.

Ducele și ducesa vor profita de ocazie pentru a le arăta copiilor lor - prințul George, prințesa Charlotte și prințului Louis- statuia bunii lor.

Evenimentul oficial va avea loc joi, 1 iulie, la Grădina de pe domeniul Palatului Kensington, relatează Express.