Evenimentul Zilei > Monden > Este oficial: Harry şi William vor dezveli statuia prințesei Diana. Ce se întâmplă cu Meghan şi cine mai participă la eveniment
Este oficial: Harry şi William vor dezveli statuia prințesei Diana. Ce se întâmplă cu Meghan şi cine mai participă la eveniment

Este oficial: Harry şi William vor dezveli statuia prințesei Diana. Ce se întâmplă cu Meghan şi cine mai participă la eveniment

Prințul Harry a aterizat în Marea Britanie pentru a participa la evenimentul special dedicat prințesei Diana. Ducele de Sussex vine pentru a doua oară anul acesta acasă la familia sa. 
Meghan Markle nu va participa la dezvelirea statuii prințesei Diana, anunţă un oficial. Prințul Harry a fost nevoit să participe singur la funeraliile Ducelui de Edinburgh deoarece Meghan era atunci însărcinată cu fetița lor, iar acum a născut şi nu poate călători.
William și Harry se vor reuni pentru dezvelirea statuii prințesei Diana, iar toate detaliile au fost prezentate într-o declarație Palatului Kensington.

Statuia va fi amplasată în Grădina Sunken din interiorul Palatului Kensington

Această statuie este un omagiu adus pentru aniversarea Prințesei Diana care ar fi împlinit vârstă de 60 de ani. Biroul Ducelui și Ducesei de Cambridge a confirmat oficial că prințul Harry  și prințul William vor participa la ceremonia de la Palatul Kensington, pe 1 iulie. Palatul a mai dezvăluit că vor fi prezenți o mână de invitați.

Fraților li se vor alătura familia apropiată a regretatei prințese Diana , membrii comitetului pentru statui, sculptorul statuii Ian Rank-Broadley și designerul grădinilor Pip Morrison.

Știrile despre statuie au fost dezvăluite pentru prima dată la începutul anului 2017, înainte de a 20-a aniversare a morții prințesei Diana.

Declarațiile celor doi prinți din 2017 au fost extrem de emoționante. Oamenii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum vor evolua lucrurile, mai ales că Meghan Markle nu va participa la dezvelirea statuii Prințesei Diana. Mai multe surse au confirmat faptul că Prințul William și Prințul Harry și-au dorit să aibă discursuri separate pentru evenimentul care va avea loc în data de 1 iulie 2021

Printre membrii cheie ai comitetului se numără sora cea mare a prințesei Diana și mătușa prinților, Lady Sarah McCorquodale

Julia Samuel, o prietenă apropiată a regretatei prințese de Wales, nașă a prințului George și patron fondator și administrator al Child Bereavement UK, face, de asemenea, parte din comitet.

Prezentarea statuii a fost amânată cu patru ani, frații făcând o declarație comună vara trecută pentru a anunța că va coincide cu cea de-a 60-a aniversare a prințesei Diana.

„Prinții speră că statuia îi va ajuta pe toți cei care vizitează Palatul Kensington să se gândească la viața mamei lor și la moștenirea ei impresioantă”.

Palatul Kensington a lansat detalii despre ceremonie cu mai puțin de o săptămână înainte de ceremonie.

Declarația palatului vine, de asemenea, în timp ce prințul Harry a aterizat deja în Marea Britanie. Potrivit surselor, Ducele a fost văzut ieri însoțit de aeroportul internațional din Los Angeles, scrie Express.  

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: