Viitorul lui Cristiano Ronaldo, dezvăluit chiar de mama sa. Ce urmează să facă starul Portugaliei

Viitorul lui Cristiano Ronaldo, dezvăluit chiar de mama sa. Ce urmează să facă starul Portugaliei Sursa foto: EPA/GIANNI NUCCI

Viitorul lui Cristiano Ronaldo pare incert dacă privim informațiile de pe piață, însă un lucru pare sigur: jucătorul de 36 de ani va evolua încă trei sezoane.

Maria Dolores, mama lui Cristiano Ronaldo, a afirmat după primul meci de la EURO 2020, câștigat de Portugalia cu 3-0 în fața Ungariei, că fiul său va juca până la 39 de ani. Ronaldo a început campania la EURO reușind două goluri.

Maria Dolores a declarat pentru ziarul italian Gazzetta dello Sport:

„Cristiano este într-o formă bună, va juca încă trei ani".

Ne puteți urmări și pe Google News

Ronaldo mai are un an din contractul actual cu Juve și a încheiat sezonul cu 36 de goluri în 44 de meciuri. Chiar dacă performanțele individuale sunt notabile, pentru Juventus campionatul a fost unul dezastruos.

În ciuda dorinței torineze de a scăpa de Ronaldo, jucătorul nu duce lipse de oferte. Una dintre echipele care visează la transferul portughezului este Manchester United.

Inclusiv Gazzetta dello Sport notează că două dintre variantele lui Ronaldo în acest moment sunt  Manchester United și Sporting Lisabona, clubul la care s-a format ca jucător profesionist.

Ronaldo deține câteva recorduri în fotbal

Ronaldo a devenit primul jucător care a evoluat vreodată la cinci turnee finale ale Campionatului European. De asemenea, fotbalistul cunoscut pentru regimul său strict de dietă și fitness a devenit recordman-ul all time al competiției după ce a reușit o „dublă” în victoria de la Budapesta, cu Ungaria.

Vedeta lusitanilor a înscris al zecelea gol la EURO. A urmat și al unsprezelea în prelungirile partidei, reușită prin care Portugalia a devenit prima echipă care marchează de trei ori în ultimele 10 minute ale unui meci de la turneul final european.

Cristiano Ronaldo, omul recordurilor

Cristiano Ronaldo este singurul jucător cu cel puțin 100 de goluri marcate în Anglia, Spania și Italia.

Vedeta de 36 de ani devine primul fotbalist din istoria lui Juventus care atinge această scor după doar 3 sezoane.

El a reușit acceași performanță, de a marca cel puțin 100 de goluri, și la Manchester United, și la Real Madrid, dar și la naționala Portugaliei.

Acest aspect l-a transformat pe Cristiano Ronaldo în singurul fotbalist care a ajuns la cota 100 de goluri în 3 campionate diferite.