De la 1 iunie un nou operator de salubritate la Dej şi Turda

De la 1 iunie un nou operator de salubritate la Dej şi Turda

Începând de la 1 iunie un nou operator de salubritate va opera în Județul Cluj în orașele Dej şi Turda. Licitația a fost câștigată de societatea Supercom. Flota operatorului e formată din 68 de maşini şi utilaje

Operatorul de salubritate Supercom S.A şi-a a prezentat flota de echipamente prin intermediul căreia va efectua serviciul de salubrizare pe raza celor 35 de UAT-uri din judeţul Cluj care compun loturile 2 şi 3.

Evenimentul a avut loc în prezenţa vicepreşedintelui Consiliului Judeţean şi preşedinte al A.D.I. Eco-Metropolitan Cluj, Marius Mînzat, precum şi a mai multor primari clujeni.

Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj este convins că această colaborare este de bun augur: „Acest eveniment prefaţează data de 1 iunie la care va începe colectarea şi transportul deşeurilor de către noul operator al loturilor 2 şi 3. Exigenţele pe care le-am impus noului operator prin caietul de sarcini au fost mari iar rezultatul e pe măsură: o flotă ultramodernă capabilă să ofere clujenilor servicii de cea mai bună calitate”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Flota operatorului Supercom S.A. este formată din 68 de maşini şi utilaje, din care 32 de autogunoiere, 8 autospeciale de transport deşeuri (abroll-uri), 2 autocontainere, 2 vidanje, 2 autospeciale pentru transportul cadavrelor de animale, un utilaj cu încărcare frontală, etc. Acestora li se adaugă cele 55 de camioane de transport, containere şi prescontainere achiziţionate de Consiliul Judeţean şi date deja în exploatare operatorului.

Echipamente pentru colectarea și transportul deșeurilor

Toate aceste echipamente vor asigura colectarea şi transportul deşeurilor de pe Loturile 2 şi 3, ca urmare a recentei adjudecări a licitaţiilor desfăşurate cu acest scop.

„Am putut constata faptul că noul operator de salubritate este pregătit din punct de vedere logistic pentru a intra pe cele două loturi chiar de la începutul lunii următoare. Flota prezentată este impresionantă şi ne dorim să avem o relaţie de colaborare extrem de eficientă, astfel încât cetăţenii deserviţi să fie mulţumiţi de serviciul oferit. Clujenilor din cele două loturi deservite le reamintesc faptul că, în prima lună, programul de colectare va fi identic cu cel al vechilor operatori, astfel încât nu trebuie să-şi facă probleme din acest punct de vedere”, spune Marius Mânzat.

„Marcăm un nou moment cheie în traseul Supercom. Împreună cu autorităţile clujene, vă prezentăm flota de echipamente cu care Supercom va deservi zonele Turda şi Dej. Aceste echipamente sunt de ultimă generaţie, prietenoase cu mediul şi cu cei din jurul nostru. Am promis să oferim cele mai bune servicii de salubritate şi de colectare a deşeurilor şi ne ţinem de cuvânt. Activăm de peste 30 de ani în industria de salubritate şi de management eficient al deşeurilor şi nu ne vom opri până nu vom deveni un etalon al industriei atât din perspectiva calităţii serviciilor oferite, cât şi în ceea ce priveşte flota de echipamente performante şi investiţiile constante în tehnologii specifice industriei. Ne continuăm angajamentul faţă de români, faţă de autorităţile locale cu care colaborăm şi faţă de mediu”, a declarat Ilie Ionel Ciuclea, preşedintele societății de salubritate.

Supercom S.A. este o companie cu capital 100% românesc şi unul dintre cei mai mari operatori de salubritate din România. Compania îşi desfăşoară activitatea în mod sustenabil în Bucureşti, Cluj, Dâmboviţa, Bistriţa, Hunedoara, Caraş-Severin, Ilfov, Ialomiţa şi Gorj, informează Adevărul.