Grav accident de microbuz la Cluj. Nouă persoane au ajuns la spital, patru au avut nevoie de îngrijiri

Grav accident de microbuz la Cluj. Nouă persoane au ajuns la spital, patru au avut nevoie de îngrijiri

Cel puțin patru persoane au nevoie de intervenția cadrelor medicale după ce un șofer din județul Cluj a pierdut controlul asupra volanului unui microbuz. Acesta a fost supus unei probe cu etilotest, însă rezultatul a fost negativ, potrivit autorităților.

Patru pasageri dintr-un microbuz au nevoie de îngrijiri medicale, după ce șoferul unui microbuz a pierdut controlul asupra volanului autoturismului și s-a răsturnat în afara carosabilului. La momentul redactării acestui articol, mai multe echipaje intervin la fața locului.

Accidentul a avut loc în apropriere de localitatea Copăceni din județul Cluj, în după-masa zilei de 27 mai. Un șofer în vârstă de 26 de ani, care se afla la volanul unui microbuz cu opt persoane, a pierdut controlul asupra autoturismului și s-a răsturnat. Patru dintre pasageri au nevoie de îngrijiri medicale, potrivit ultimelor informații transmise de către oamenii legii.

SMURD a intervenit la locul accidentului

"Salvatorii au găsit la fața locului microbuzul răsturnat pe plafon, în afara părții carosabile, iar ocupanții ieșiți din acesta", susțin cei de la ISU Cluj. Potrivit ultimelor declarații, toți pasagerii sunt în stare de conștiență și prezintă „grade diferite de afecțiuni”.

Ne puteți urmări și pe Google News

La locul accidentului au intervenit o autospecială, un echipaj SAJ și un echipaj SMURD.

Niciun pasager nu a suferit răni grave

Potrivit ISU Cluj, niciun pasager nu a suferit răni grave, însă patru persoane au nevoie de îngrijiri medicale.

"Am fost solicitaţi în jurul orei 15:30, ca urmare a unui microbuz în afara părţii carosabile, în aproierea localităţii Copăceni.

În momentul în care colegii noştri au ajuns la faţa locului, toate persoanele erau ieşite din vehicul. În principal, au fost răni uşoare. Două dintre persoane au nevoie de asistenţă medicală mai avansată, însă, în mare parte, toţi sunt conştienţi şi cooperanţi. Printre pasageri, din informaţiile noastre, nu se aflau copii.

În acest moment, intervenţia este în desfăşurare. Urmează să primesc informaţiile finale după finalizarea intervenţiei", a spus purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.