Din nefericire, în această dimineața, în jurul orei 7:30,  un voluntar angrenat în efectuarea căutărilor a identificat minorul agățat în albia râului, la o distanță de aproximativ 20 de metri de la locul dispariției.

Mama copilului a anunțat dispariția la poliție, vineri, în jurul orei 17.00

David Alexandru Lăcătuş, copilul de doi ani dispărut seara trecută în Floreşti, judeţul Cluj, în timp ce se juca cu alţi copii pe malul râului Someş, a fost găsit mort, în această dimineaţă. Copilul de doi ani dat dispărut vineri după-amiază din localitatea Florești, județul Cluj, a fost găsit mort în această dimineaţă, scrie stiridecluj.

Anunțul a fost făcut în această dimineață, de autoritățile clujene

Potrivit IPJ Cluj, astăzi, în jurul orei 7.30, un voluntar angrenat în efectuarea căutărilor a găsit copilul agățat în albia râului, la o distanță de aproximativ 20 de metri de la locul dispariției.

„Identificarea acestuia a fost posibilă în urma scăderii debitul de apă. În acest fel, cadavrul copilului a ieșit la suprafață”, a transmis IPJ Cluj. Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă

Peste 100 de polițiști, jandarmi și lucrători ISU l-au căutat pe Alexandru

Peste 100 de pompieri, poliţişti şi jandarmi au căutat copilul până la lăsarea întunericului, băieţelul fiind văzut ultima oară pe malul râului Someş.

Trupul neînsuflețit al micuțului s-a ridicat la suprafaţă după ce autorităţile au decis scăderea controlată a debitului de apă

Căutările au fost sistate, noaptea trecută, din cauza întunericului şi a condiţiilor nefavorabile, după ore întregi de eforturi depuse de cei peste 100 de salvatori.

„Căutările s-au desfășurat în dispozitiv integrat, constituit din peste 100 de polițiști, jandarmi și pompieri. Echipajele ISU au efectuat căutări în avalul râului din apropierea zonei unde a fost semnalată dispariția copilului, până la lăsarea întunericului. Mâine dimineață (sâmbătă- n.r.) se vor relua căutările de către echipajele de pompieri cu două bărci de căutare-salvare”, a anunțat, vineri seara, ISU Cluj.