Florin Călinescu, replici usturătoare pentru Smiley la Românii au talent. Miroși a tomberon

Florin Călinescu, replici usturătoare pentru Smiley la Românii au talent. Miroși a tomberon Sursa: Arhiva EVZ

Juratul Florin Călinescu a răspuns „înțepat” unei întrebări puse de Smiley, la începutul emisiunii „Românii au talent”, difuzată de Pro TV.

Florin Călinescu, replici caustice pentru Pavel Bartoș și Smiley, în emisiunea „Românii au talent”, difuzată de Pro TV. Juratul a lansat câteva ironii chiar înainte de începutul primei semifinale a show-ului. Smiley l-a întrebat pe jurat cum se simte în formula completă, în direct, cu public, chiar dacă numărul spectatorilor nu a mai fost la fel de ridicat ca înainte, din cauza restricțiilor impuse în pandemia de coronavirus.

Florin Călinescu, despre Smiley și Pavel Bartoș. Unul miroase a biberon, unul a tomberon

„Miroși a biberon, dă-te mai încolo”, i-a răspuns Florin Călinescu lui Smiley. Făcând referire la faptul că artistul a devenit, de curând tată, după ce iubita sa, Gina Pistol a născut o fetiță. „Și eu a ce miros?”, a întrebat și Pavel Bartoș, celălalt prezentator de la „Românii au talent”. Florin Călinescu a replicat: „Tu miroși a tomberon”.

După replicile spuse de jurat, Pavel Bartoș a concluzionat: „Doamnelor și domnilor, biberon și tomberon (…) S-a întrunit formula completa și putem începe prima semifinală live”. A fost o reîntâlnire a juraților cu publicul, după mai mult timp în care emisiunea s-a desfășurat într-o formulă de criză.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Îmi era dor de aceste emoții. Mă bucur că se întâmplă această semifinală, sunt sigură că și oamenii de acasă se bucură. Avem cele mai bune locuri, mulțumim din suflet”, a spus Andra.

„Abia acum vom prețui publicul la adevărata lui valoare”

În timp ce Andi Moisescu a afirmat: „Sper din tot sufletul concurenții să se bucure cel puțin la fel de mult cum ne bucurăm noi. Să fim din nou toți împreună și publicul împreună cu noi. Abia acum vom prețui publicul la adevărata lui valoare”.

Entuziasmată a fost și Alexandra Dinu, cel de-al patrulea membru al juriului. „Știi, e ca o carte bună. Nu știi cum începe, la ce să te aștepți când o deschizi. O descoperi pagină cu pagină, trăiești fiecare moment, înveți, te bucuri, râzi, plângi, treci prin tot acest set de emoții”.