Evenimentul Zilei > Monden > Florin Călinescu: ”M-am panicat și am mințit-o”
Florin Călinescu: ”M-am panicat și am mințit-o”

Florin Călinescu: ”M-am panicat și am mințit-o”

Florin Călinescu a făcut o mărturisire uimitoare.”M-am panicat și am mințit-o”, a spus simpaticul actor Florin Călinescu.

Florin Călinescu (65 de ani) poate face glume despre aproape orice, chiar și atunci când s-a infectat cu noul coronavirus. Nu toate subiectele îl distrează pe simpaticul actor. Să te ferească sfânții să te ia în vizor!

Florin Călinescu despre Fuego: ”De ce se duc bătrânelele la el la concert?”

Florin Călinescu ne surprinde din nou cu ”glumițele” lui. Fac ece face și ”le trântește”. Într-o pauză din show-ul ”Românii au talent”, de luni, 3 mai, s-a legat de Fuego.

Într-o discuție între jurați, Andi Moisescu a amintit că imnul orașului Văleni este interpretat de Paul Surugiu Fuego.

Andra a intervenit în discuție. ”Da, el e, dar Fuego e din Turda. Aaaa, l-au făcut cetăţean de onoare, acum mi-am adus aminte. Cred că acum chiar locuieşte la Vălenii de Munte.”

Atunci, Florin Călinescu s-a dezlănțuit. ”Dar de ce se duc bătrânelele la el la concert?” Andra i-a răspuns că pentru muzica lui. ”E o muzică uşoară, dar nu actuală, vorbeşte mult între melodii, are un stil aparte.”

Cum a mințit o Florin Călinescu pe mama lui Fuego

Juratul de la ”Românii au talent” le-a povestit colegilor că a cunoscut-o pe mama lui Fuego. Întâlnire a avut loc, din întâmplare, într-un restaurant libanez. Când și-a dat seama cine era femeia într-o geacă lungă de piele, a mințit, spunând că are acasă toate albumele fiului ei.

”Am cunoscut-o pe maică-sa. Eram la un restaurant libanez şi a venit o femeie îmbrăcată într-o geacă lungă de piele. «Domnule Călinescu, sunt mama lui Fuego!» M-am panicat.

I-am zis că sunt mare fan Fuego şi am toate albumele lui acasă. Cred că îmi dădea una de nu mai ajungeam niciodată în juriu”, a povestit Florin Călinescu.