Divorțul soților Melinda și Bill Gates. Reacția fiicei celei mari a cuplului: „Încă învăț să-mi controlez emoțiile”

Divorțul soților Melinda și Bill Gates. Reacția fiicei celei mari a cuplului: „Încă învăț să-mi controlez emoțiile”

Fiica cea mare a soților Melinda și Bill Gates a postat un mesaj pe contul propriu de Instagram cu privire la despărțirea părinților săi.

Jennifer (foto Instagram), fiica cea mare a soților Bill și Melinda Gates, a vorbit despre divorțul părinților săi într-un mesaj postat pe Instagram. Aceasta a vorbit despre „momentul dificil” cu care se confruntă familia ei. Luni, soții Melinda și Bill Gates și-au anunțat despărțirea după o căsnicie care a durat 27 de ani. La scurt timp după aceea, Jennifer Gates, în vârstă de 25 de ani, a postat pe instagram un mesaj în care solicita intimitate pentru familia sa, în această perioadă dificilă.

„Încă învăț cum să-mi controlez mai bine propriile emoții și cum să-mi susțin familia în aceste momente, Sunt recunoscătoare pentru spațiul pe care mi-l lăsați ca să pot face acest lucru”, a scris ea într-o postare pe Instagram, conform The Sun.

Jennifer Gates a anunțat că nu va mai face alte comentarii în legătură cu despărțirea părinților săi dar le-a mulțumit celor care i-au transmis mesaje de susținere.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Nu voi mai comenta personal nimic în legătură cu despărțirea. Dar vă rog să știți că toate cuvintele și sprijinul vostru înseamnă enorm de mult pentru mine”, a scris Jennifer.

După primul mesaj pe care l-a postat, Jennifer a revenit și a distribuit, pe Instagram, declarația de divorț a părinților săi. Totodată ea a mulțumit celor care o urmăresc pentru înțelegerea de care au dat dovadă și pentru că le vor păstra intimitatea în această perioadă.

Cu ce se ocupă Jennifer

Jennifer este cel mai mare dintre cei trei copii ai familiei Gates. Fratele ei, Rory, are 22 de ani, iar sora ei, Phoebe, 19 ani.

Jennifer a absolvit universitatea Stanford, dar și-a luat un an liber pentru a se concentra asupra pasiunii sale pentru echitație. Aceasta înainte de a merge la Școala de Medicină Icahn din New York.

Divorțul dintre Melinda și Bill Gates

Bill și Melinda Gates și-au anunțat divorțul într-o declarație comună pe care au transmis-o pe propriile conturi de Twitter, Ei au spus că au decis să pună punct căsătoriei, după o lungă perioadă de gândire.

Melinda a fost cea care a depus cererea de divorț, precizând că mariajul este „iremediabil distrus”.

„Solicităm instanței să dizolve căsătoria și să constate că comunitatea noastră conjugală s-a încheiat la data menționată în contractul nostru de separare”, se arată în documentele depuse.

Melinda și Bill Gates nu au încheiat un acord prenupțial, astfel că divorțul se va pronunța în baza contractului de partaj.