Dezvăluiri incredibile. Ce credea Prințul Philip despre Meghan şi Harry

Dezvăluiri incredibile. Ce credea Prințul Philip despre Meghan şi Harry

Prietenul prințului Philip a dezvăluit despre ceea ce credea ducele Philip cu privire la despărțirea lui Harry și Meghan de Casa Regală britanică.

Prietenul și biograful prințului Philip, Gyles Brandreth, spune că ducele nu a dorit nicio implicare în Megxit. Mai mult, a spus că interviul realizat de Oprah cu Harry și Meghan Markle este o „nebunie”.

Prințul Philip a crezut tot timpul că Harry și Meghan Markle s-au înșelat când au renunțat la rolurile lor, dar a susținut dorința nepotului său de „a-și face propria viaţă”, susține prietenul.

Ducele de Edinburgh a considerat că planul lui Harry și Meghan de a deveni independenți din punct de vedere financiar în SUA, în timp ce încă o susține pe regină, a fost unul „naiv”, a declarat biograful regal Gyles Brandreth.

Prinţul Philip a acceptat decizia nepotului său și a spus „este viața lui”

Ca urmare a morții lui Philip la 99, vineri, Brandreth a dezvăluit ce gândea cu adevărat ducele despre Megxit, despre interviul lui Oprah Winfrey și Harry care a fost nevoit să-şi părăsească funcția de căpitan general în Royal Marines.

Ne puteți urmări și pe Google News
Brandreth, în vârstă de 73 de ani, a declarat că Philip susţinea neîncrederea lui Harry față de presă, şi că își iubea nepotul, mai ales că îl admira pentru serviciul său în armată.

Harry, în vârstă de 36 de ani, s-a întors în Marea Britanie pentru a participa la înmormântarea lui Philip și se auto-izolează într-o cameră din incinta Palatului Kensington, unde locuiește fratele său mai mare, prințul William, în vârstă de 38 de ani.

Ducesa de Sussex urmează să nască o feţiţă în această vară

Meghan, în vârstă de 39 de ani, va rămâne acasă în Montecito, California, deoarece, a spus un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham, este însărcinată și medicul ei a sfătuit-o să nu călătorească.

Harry și Meghan s-au retras din calitate de membri regali superiori în martie 2020 și s-au stabilit în Los Angeles împreună cu fiul Archie, care împlinește doi ani în mai. Perechea a încheiat acorduri profitabile cu Neflix și Spotify.

Philip a crezut că interviul este o „nebunie” și că nu va aduce nimic bun

Pe tot parcursul Megxit, prinţul Philip a simțit că decizia lui Harry și Meghan de a renunța la îndatoririle lor regale și de a se muta în străinătate „nu este ceea ce trebuie, nici pentru țară, nici pentru ei înșiși”.

Brandreth a declarat că ducelui de Edinburgh „i-a părut rău” că „a trebuit să se ajungă la asta”, când regina, sprijinită de prințul Charles și William, a decis ca ducii de Sussex să nu mai aibă dreptul de a folosi titlurile lor de HRH. Harry preluase rolul de căpitan general al Royal Marines de la bunicul său în 2017, dar şi acest drept i-a fost retras, scrie Mirror.