Evenimentul Zilei > Monden > Moartea prințului Philip. Harry, separat de Meghan. Decizia oficială a ducilor de Sussex
Moartea prințului Philip. Harry, separat de Meghan. Decizia oficială a ducilor de Sussex

Moartea prințului Philip. Harry, separat de Meghan. Decizia oficială a ducilor de Sussex

Ducesa de Sussex nu va merge la înmormântarea Prințului Philip din motive medicale. Prințul Harry va participa însă cu siguranță. Palatul Buckingham a confirmat aseară că Meghan, al cărei al doilea copil, o fată, urmează să se nască la începutul verii, nu va zbura cu „sfatul medicului".

Surse apropiate cuplului au declarat anterior că sunt „uniți în durere” cu restul familiei regale, dar au adăugat că Meghan, în vârstă de 39 de ani, care a suferit un avort spontan anul trecut, a cerut îndrumare medicală înainte de a efectua zborul de 11 ore din California.

Prințul Philip a aflat despre conținutul interviului lui Harry după externare

Cuplul Harry-Meghan s-a confruntat cu critici pentru că au acuzat familia regală de rasism în timpul interviului controversat acordat lui Oprah Winfrey, care a fost difuzat luna trecută în timp ce Prințul Philip se afla în spitalul regelui Edward al VII-lea din Londra.

Sursele spun că Ducele de Edinburg a fost informat despre conținutul interviului după ce a părăsit spitalul, unde a fost tratat pentru o boală de inimă. Presa s-a adunat în fața proprietății de 11 milioane de lire sterline a lui Harry și Meghan din Montecito, la două ore de mers cu mașina nord de Los Angeles, după ce vineri au fost anunțate vești despre decesul prințului Philip, relatează Daily Mail.

Un privitor a spus: „A fost o mulțime de mașini, care vin și pleacă de la locul lor, dar nimeni nu l-a văzut Prințul Harry„. Harry, în vârstă de 36 de ani, este scutit de carantină pentru că participă la o înmormântare, dar va fi de așteptat să facă un test de coronavirus înainte de a părăsi SUA și în a doua și a cincea zi după întoarcerea în Marea Britanie.

Nu se cunoaște când va avea loc zborul transatlantic al prințului Harry

Nu este clar când va avea zborul transatlantic, dar zvonurile privind „plecarea sa iminentă” au fost deosebit de sigure. O sursă a declarat: „Toată lumea se așteaptă ca el să plece până luni cel târziu. Există un avion privat 737 la aeroportul din Santa Barbara pe care toată lumea îl urmărește în caz că pleacă cu el. În fiecare oră se spune că plecarea lui este iminentă, dar, până acum, niciuna nu e adevărată”.

Prin prezența la funeraliile de sâmbătă, se va consemna prima apariție publică a prințului Harry alături de familia sa de la slujba geroasă de la Westminster Abbey, din martie 2020, când s-a spus că nici prințul William, nici soția Kate nu au vorbit cu Meghan sau Harry.

CITIȚI ȘI: Lovitura sub centură primită de Charles. Regina Elisabeta nu va abdica niciodată