Facebook e noul dușman al românilor. Amenzi uriașe după un live de pomină

Facebook e noul dușman al românilor. Amenzi uriașe după un live de pomină

O nuntă dintr-o localitate din județul Dolj a fost întreruptă de oamenii legii, care au ajuns la casa mirelui după ce au văzut imagini pe Facebook.

A fost nuntă mare sâmbătă, în comuna Catane din județul Dolj, iar evenimentul s-a prelungit până târziu în noapte. Invitații și organizatorii nu au respectat măsurile de protecție impuse în timpul pandemiei de coronavirus, iar petrecerea a fost întreruptă la un moment dat de intervenția forțelor de ordine. La evenimentul respectiv participau aproximativ 30 de persoane.

Nuntă cu zeci de persoane într-o localitate ce se află în scenariul roșu

Polițiștii s-au autosesizat în momentul în care au văzut imagini pe Facebook. Pentru că nunta respectivă era transmisă în direct de către unul dintre participanți. Oamenii legii s-au deplasat la locuința mirelui și au pus capăt chefului.

Organizatorul nunții a fost sancționat pecuniar cu o amendă în valoare de 15.000 de lei. De asemenea, și ceilalți participanți au fost sancționați. Oamenii legii continuă ancheta în acest caz, pentru a identifica toate persoanele care au luat parte la eveniment. Evenimentul a avut loc în condițiile în care localitatea Catane are un indice de 4,70 la mia de locuitori, așadar se află în scenariul roșu.

Ne puteți urmări și pe Google News

O petrecere la care lumea s-a călcat în picioare a fost întreruptă de polițiști. Amenzile date au ajuns la suma de 25.500 de lei

În județul Sibiu, în localitatea Agnita, o petrecere ce s-a desfășurat sâmbătă noaptea a fost întreruptă de polițiști. Aproximativ 40 de persoane au participat la evenimentul respectiv. S-a lăsat cu sancțiuni în valoare totală de 25.500 de lei, aplicate de oamenii legii, conform unui anunț făcut de  Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu. Polițiștii au fost sprijiniți la această acțiune de  Serviciul de Acţiuni Speciale Sibiu.

Au fost depistate, identificate şi sancţionate contravenţional pentru participarea la activităţi în spaţii pentru care s-au impus restricţii/ interdicţii 43 de persoane