Explozii terifiante pe cer. Milioane de oameni, în stare de şoc. VIDEO

Explozii terifiante pe cer. Milioane de oameni, în stare de şoc. VIDEO

Un fenomen straniu s-a petrecut pe cerul Montrealului. Toţi oamenii au sărit din pat pe la 3 dimineaţa îngroziţi de sunetele înfiorătoare.

Un fenomen straniu s-a petrecut vineri noaptea pe cerul Montrealului. Mai precis, pe 26 martie, toată lumea din Montreal a avut parte de un experimentat un adevărat șocant. Au fost explozii terifiante pe cer, iar experţii nu îşi pot da seama ce s-a întâmplat.
Dintr-o dată a apărut un fulger puternic, apoi un zgomot înfiorător. Fenomenul ciudat a continuat zguduind casele oamenilor care au sărit din paturile lor pentru a afla ce se întâmplă afară, în toiul nopţii. Apoi au dat năvală pe rețelele de socializare pentru a posta înregistrările cu sunetele îngrozitoare (ascultați video) ca de explozii,urmate fenomene luminoase.

Explozii terifiante pe cer!

Ne puteți urmări și pe Google News
„Nu putem explica ce s-a întâmplat din punct de vedere meteorologic. Da, la acea vreme, un front de furtună se apropia dinspre vest spre Montreal, dar sunetul nu avea nimic de-a face cu o furtună sau cu un fulger ... Aceste sunete erau cu adevărat puternice şi stranii”, a spus Simon Lego, meteorolog în Environment Canada.

Explozia unui meteorit uriaş? Un șoc electric din cauza fulgerelor de o putere anormală? O schimbare a plăcilor tectonice?

Până acum, nimeni nu poate spune ce a fost și care este natura reală a ceea ce s-a întâmplat. Montreal este al doilea cel mai populat oraș din Canada și cel mai populat oraș din provincia canadiană Quebec.

Experţii afirmă că sunetele nu au nicio legătură cu furtuna

Imaginile de pe camerele de securitate au apărut treptat pe Twitter, arătând ceea ce pare a fi un tunet care a urlat pur şi simplu, venind din cer. Relatările oamenilor au descris fenomenul ca fiind urmat de un boom extrem de puternic - chiar și două brațe puternice urmate de unul mai lung - care a zguduit casele și a scuturat oamenii în pat.

„Sunetul nu a avut nicio legătură cu puterea unei furtuni. … Nu știm exact de ce a fost sunetul atât de tare ”, a declarat Simon Legault, meteorolog la Environment Canada.

În mod ciudat, nu este prima dată când Insula de Vest raportează sunete uriașe deasupra lor. Anul trecut, în iulie, locuitorii din Dollard-des-Ormeaux au auzit un zgomot îngrozitor despre care au spus că sună ca niște trâmbițe pe cer, scrie montrealgazette.