Panică în parcarea unui supermarket bucureștean. Trecătorii, amenințați cu pușca

Panică în parcarea unui supermarket bucureștean. Trecătorii, amenințați cu pușca

Un bărbat cu o pușcă în mână a creat panică în parcarea unui supermaket din sectorul 6 al Capitalei. El a îndrept arma către clienții magazinului amenințând că îi împușcă. Doar intervenția rapidă a jandarmilor a făcut să nu se producă o tragedie.

Panică în parcarea unui supermarket bucureștean. Bărbatul, aflat în stare de ebrietate potrivit martorilor, îi provoca pe trecători. În cele din urmă acesta a fost imoblizat de jandarmi și condus la secția de Poliție.

„Parcarea unui supermarket din sectorul 6 al Capitalei. Mai mulți oameni se îndreaptă panicați spre echipajul de jandarmi care se afla în zonă și anunță că, în parcarea magazinului, un bărbat amenință cu pușca oamenii. Jandarmii s-au îndreptat la locul indicat unde l-au găsit pe bărbat ținând în mână o armă pe care o îndrepta, în mod provocator, spre trecători.

Era în stare de ebrietate și, probabil, își imagina vreun scenariu în care ar fi putut fi el 'personajul principal'. Jandarmii l-au imobilizat pe bărbat și, în urma verificărilor, au constatat că era vorba despre o pușcă de panoplie. Bărbatul a fost condus la secția de Poliție unde urmează să se stabilească care este încadrarea penală pentru fapta 'personajului principal'", se arată într-un comunicat transmis de Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Ne puteți urmări și pe Google News