Omorâtă pe trotuar, de un finlandez! Decizie neașteptată a judecătorilor

Omorâtă pe trotuar, de un finlandez! Decizie neașteptată a judecătorilor

Un finlandez a omorât o femeie, la Cluj, într-un accident rutier. Judecătorii l-au plasat în arest la domiciliu, deși a fugit de la locul accidentului.

Omorâtă pe trotuar! Un grav accident rutier a avut loc în urmă cu două zile la Cluj.

O femeie a murit după ce a fost lovită pe trotuar de o mașină condusă de un cetățean finlandez. Șoferul mașinii se afla sub influența alcoolului. Mai grav, el a și fugit de la locul accidentului.

Acum, bărbatul din Finlanda este în arest la domiciliu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Omorâtă pe trotuar

Accidentul s-a petrecut vineri seara, pe strada Romul Ladea. Femeia de 45 de ani mergea regulamentar pe trotuar.

Mașina condusă de finlandez a părăsit carosabilul, la un moment dat, și a lovit-o în plin. Femeia a murit pe loc în urma impactului.

Ucigașul beat a fugit de la locul accidentului

Șoferul finlandez, în loc să sune la 112, a fugit de la locul accidentului. El a fost urmărit ulterior de un cetățean care a asistat la incident și a sunat la poliție.

A fost găsit în scurt timp și, când polițiștii i-au pus fiola, au descoperit că era foarte beat. Avea 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cetățeanul finlandez a fost reținut pentru 24 de ore. Șoferului ucigaș i s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, conducere sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului.

Dar Judecătoria Turda a decis că poate să fie cercetat în arest la domiciliu, potrivit Digi24.

Tragedia din București

Reamintim că, sâmbătă, două fete au murit după ce o şoferiţă a pierdut controlul maşinii şi a lovit în plin un grup de copii. Accidentul s-a produs la ieşirea din Bucureşti spre Voluntari.

Potrivit martorilor, şoferiţa şi persoana care o însoţea ar fi consumat băuturi alcoolice. Imediat după producerea accidentului,  ei ar fi ieşit din maşină şi nu şi-au putut menţine echilibrul din cauza ebrietăţii.

Accident rutier groaznic în Bucureşti. Au murit o fetiţă şi o adolescentă. Update

Titi Aur despre accidentul în care au murit două fete: „Autoritățile sunt responsabile moral”