Adriana Stoicescu, judecător: „Desfiinţaţi tot și reinventaţi tribunalele populare!”

Adriana Stoicescu, judecător: „Desfiinţaţi tot și reinventaţi tribunalele populare!”

Adriana Stoicescu, judecător: „Desfiinţaţi tot și reinventaţi tribunalele populare!”. Judecătoarea a lansat un mesaj extrem de dur referitor la desfiinţarea SIIJ.

Adriana Stoicescu, judecător: „Desfiinţaţi tot și reinventaţi tribunalele populare!”. Judecătoarea a lansat un mesaj extrem de dur referitor la desfiinţarea SIIJ. Judecătoarea Adriana Stoicescu a lansat un mesaj pe social media în care spune că foarte mulţi oameni sunt supăraţi pe judecători.

Adriana Stoicescu: „Îmi scriu oameni dezamăgiţi pentru ca susţin SIIJ. Îmi scriu oameni care nu înţeleg de ce atâta zarvă pentru SIIJ. Oameni nemulţumiţi de judecători. Oameni supăraţi pe judecători”, este mesajul judecătoarei postat pe social media.

Adriana Stoicescu, judecător: „Desfiinţaţi tot și reinventaţi tribunalele populare!”

Şi continuă: „SIIJ nu ar fi fost ciuca bătăii unor grupuri de interese dacă activitatea ei nu ar viza. În final, devoalarea abuzurilor comise în numele luptei anticorupţie.

Da, pentru cei care au deschis mai târziu televizoarele, pentru adulatorii cătuşelor cu orice preţ. Lupta anticorupţie a făcut nenumărate victime colaterale. Ştiu, nu credeţi nimic din ce se spune. Presa care dezvăluie mizeriile din spatele cortinei este aservită şi vândută ruşilor. Şi coreenilor şi extratereştrilor.

Adriana Stoicescu, judecător: „Vă doresc să gustaţi din plin, pe propria piele, dulceaţa cătuşelor”

„Ştiu, nu vă interesează nimic din ce ar putea întina imaginea vestalelor anticorupţie. De aceea, vă doresc întoarcerea la acea perioadă. Vă doresc să gustaţi din plin, pe propria piele, dulceaţa cătuşelor.

Vă doresc sa fiţi târâţi în faţa camerelor de luat vederi, cu o „pisi” parţial alfabetizată, băgându-vă un microfon în gura şi salivând de plăcere când vă întreabă „ Cât aţi furat? Cum aţi furat?”

Ne puteți urmări și pe Google News

Vă doresc să staţi nevinovaţi în celulă, alături de criminali şi violatori, în timp ce cei dragi nu mai pot ieşi din casă pentru că „boborul” v-a condamnat deja, pentru că „ a zis la tv”.

Vă doresc să fiţi judecaţi de judecători cărora li se flutură, discret, un dosar început pe numele lor în urmă cu 5 ani, care stă prin sertare, suficient cât să poată fi atenţionaţi …dosar început la plângerea unui condamnat, care ar vrea şi el să plece mai repede din penitenciar.

Vă doresc să trăiţi într-o ţară ca afară, cu diferenţa că veţi fi judecaţi la televizor, înainte de a apuca să vedeţi acuzaţiile, în lipsa unui avocat, pentru că toţi vor fi prea timoraţi ca să vă apere.

Vă doresc apoi să vă întrebaţi unde au fost cei care trebuiau să ia atitudine împotriva grozăviilor astea. Si apoi să va spun, precum un clasic în viaţă, „ ghinion, i-au ciuruit”.

Adriana Stoicescu, judecător: Desfiinţaţi tot: secţie specială, pensii şi salarii. Desfiinţaţi-ne şi pe noi. Reinventaţi tribunalele populare.

Apoi, plini de elan, mergeţi degrabă la stăpâni si lăudaţi-vă: „I-am condamnat pe toţi. Am învins!”, este mesajul incredibil publicat pe contul personal de Facebook al celebrei judecătoare.