Lucian Mîndruță dă de pământ cu Dragoș Bucur, după ce a actorul a spus că nu se vaccinează

Lucian Mîndruță dă de pământ cu Dragoș Bucur, după ce a actorul a spus că nu se vaccinează

Lucian Mândruță i-a dat o replică tăioasă lui Dragoș Bucur. Actorul a revenit cu o nouă postare pe contul de Facebook.

Actorul Dragoș Bucur a stârnit o mare controversă, printre criticii săi numărându-se și Lucian Mândruță. Actorul a afirmat, într-o postare pe Facebook că nu se vaccinează și nu poartă mască. După ce a primit multe comentarii critice, unele dintre ele injurioase, Dragoș Bucur a revenit. Și a postat un mesaj mai detaliat.

„Nu încurajez pe nimeni să nu poarte mască”

„Este prima oara cand sunt injurat la o scara atat de mare si sunt dator sa raspund atat injuraturilor cat si incurajarilor. (...) Nu susțin că decizia de a nu ma vaccina este cea corectă. Dar susțin și apar libertatea de a lua singur această decizie. Nu încurajez pe nimeni să nu poarte mască, dar nu sunt de acord cu această ordonanță militară și consider că trăiesc într-o societate în care încă am voie să nu fiu de acord cu guvernul și cu deciziile lui și să îmi exprim public acest dezacord”. A scris Dragoș Bucur.

Una dintre reacții a venit din partea jurnalistului Lucian Mândruță. Căruia îi reproșează actorului că face paradă de faptul că nu respectă legea. În condițiile în care este un personaj cunoscut, cu imagine publică.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dragoș Bucur, mesaj acid primit de la Lucian Mândruță

„N-are nimeni nimic cu tine că ai o opinie despre o ordonanță militară. Aia cu masca. Avem însa o așteptare de la unii care trăiesc, ca mine și ca tine, din exploatarea imaginii lor publice. Aceea este de a propune modele de comportament care sa ajute societatea. Să o apere. Să îi fie mai bine. Matale ne povestești cu mândrie că nu ai de gând să respecți legea.

O lege dată ca să apere alți oameni. Ce urmează? O să treci pe roșu, pentru că e împotriva libertății personale să oprești mașina la stop, ca toata lumea?” I-a tranmis Lucian Mândruță lui Dragoș Bucur.

„Masca o porți ca să nu scoți din gură, pe lânga ele (n.a. opinii), și salivă. Saliva cu viruși care pot îmbolnăvi pe alții. Dacă nu ai înțeles acest lucru simplu poți ruga pe cineva să îți explice. Dar nu încerca să ne vinzi imaginea eroului care lupta pentru libertatea de opinie.” A mai scris Mândruță.