PSD lansează un nou atac la adresa lui Iohannis: „E solidar de pe pârtie!

PSD lansează un nou atac la adresa lui Iohannis: „E solidar de pe pârtie!

După ce Klaus Iohannis a fost surprins pe pârtie la doar o zi de la tragedia de la Matei Balș, PSD profită de ocazie și lansează un atac la adresa acestuia.

PSD nu ratează nicio ocazie și lansează un nou atac la adresa președintelui Klaus Iohannis.

Social-democrații s-au „legat” de această dată de faptul că, la doar o zi de la tragedia de la Matei Balș, președintele Iohannis a fost surprins pe o pârtie de schi.

Ei îl acuză pe președinte că de mai bine de șase ani (n.r. de la obținerea primului mandat de președinte) face slalom printre promisiuni.

Ne puteți urmări și pe Google News

PSD, un nou atac la adresa lui Iohannis

„Bilanțul tragediei de la “Matei Balș” crește, din păcate, iar președintele Iohannis este solidar cu victimele și familiile lor de pe pârtia de schi!

Cei 6 ani de mandat ne arată, de fapt, cum schiorul prezidențial tot face slalom printre promisiuni cu “reforma” în Sănătate, Educație sau Administrație Publică și “urmărește cu îngrijorare” dramele românilor câteva minute, ocazional, prin declarații televizate.

În rest, Klaus Iohannis este perfect paralel cu viața semenilor săi precum schiurile sale ultimul răcnet, în timpul ultimei coborâri, la Păltiniș!”, se arată pe pagina de Facebook a PSD.

Iohannis se află pe pârtia de schi

Președintele Klaus Iohannis a fost surprins în timp ce schia pe o pârtie din Păltiniș. Gestul lui are loc la doar o zi de la o tragedie ce a umbrit sufletele românilor.

Este vorba despre incendiul de la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș. În urma sa au murit cinci persoane.

Incendiul de la Matei Balș a avut loc vineri dimineața la prima oră, iar Iohannis a fost surprins sâmbătă, pe pârtia de la Păltiniș.

Mai mult decât atât, președintele României le-a oferit jurnaliștilor aflați la fața locului și un interviu.

„Cameraman: Cum e la schi, domnule preşedinte?

Klaus Iohannis: Bună ziua. E foarte bine. Vă invit să veniţi.

Cameraman: Cum e zăpada la Păltiniş?

Klaus Iohannis: Astăzi e destul de bine. Vă doresc o zi frumoasă!”, a fost dialogul pe care cameramanul l-a avut cu preşedintele. Imaginile cu președintele pe schiuri au fost difuzate de Antena3.

Reamintim că vineri dimineața a avut loc un incendiu la parterul unui pavilion de la Matei Balș. Cinci oameni au murit în acest incendiu. Menționăm că acest incident s-a petrecut la un timp relativ mic de la un alt incendiu devastator din Piatra Neamț. Atunci au murit 15 persoane.