Delia, la un pas de moarte. Decizia greșită pe care nu o va uitat toată viața

Delia, la un pas de moarte. Decizia greșită pe care nu o va uitat toată viața Edi Iordănescu, despărțire în lacrimi de Delia. Cine a stat la mijlocul rupturii. Sursa foto Youtube

Delia, una dintre cele mai iubite artiste din România, a fost la un pas de moarte. Plecată în vacanță în Austria, cântăreața a trecut prin clipe de coșmar.

Plecată în vacanță în Austria, Delia, una dintre cele mai iubite artiste din România, a trăit momente de coșmar.

Mari iubitori de aventură, Delia și Răzvan Munteanu, soțul ei, au fost plecați în vacanță în Austria. Vacanța, care trebuia să fie o experiență liniștitoare și relaxantă, a fost marcată de un moment de cumpănă, după ce Delia a luat o decizie greșită.

În timpul unei drumeții pe munte, Delia s-a abătut de la traseu, dorind să facă fotografii într-o zonă în care se ajungea destul de greu. După ce a ajuns acolo și a făcut fotografiile, Delia și-a dat seama că nu mai putea să coboare la locul din care plecase.

Ne puteți urmări și pe Google News

Delia a povesti cu lux de amănunte cum era la un pas de a își pierde viața.

„Era să cad de pe munte. Eram în Austria, m-am abătut de la traseu. I-am zis lui Răzvan să urcăm până într-o zonă de stânci. Am zis că pozele ar arăta foarte bine dacă m-aș duce mai aproape, deși era în afara zonei de traseu. Era cu foarte multe pietre, nu mi-am dat seama la urcare cât e de nasol, nu am mai putut să cobor. Nu puteam nici să stau în picioare. A fost puțină panică, a fost dubios, îmi făceam tot felul de scenarii”, a spus Delia, în cadrul unui interviu.

Din fericire, Delia a reușit să coboare din locul respectiv, însă a tras o sperietură pe care și-o va aminti toată viața, scrie Antena Stars.

În vacanța pe care Delia a avut în Austria, în urmă cu câteva luni, s-a confruntat cu grave probleme

În vacanța pe care Delia a avut în Austria, în urmă cu câteva luni, s-a confruntat cu grave probleme

Deși s-a testat pentru COVID-19 înainte să plece din țară, artista a început să se simtă rău.

După ce a postat o fotografie însoțită de un mesaj în care explica faptul că nu se simte bin, cântăreața s-a și filmat spunând că se confruntă cu probleme de sănătate și ca a făcut o insolație, deși nu a stat în soare.