Doliu la Hollywood. A murit neașteptat, la doar 65 de ani. A jucat în „Bond” și „Îngerii lui Charlie”

Doliu la Hollywood. A murit neașteptat, la doar 65 de ani. A jucat în „Bond” și „Îngerii lui Charlie”

Actrița favorită din filmul cu spioni James Bond: A View to a Kill, Tanya Roberts, a murit la vârsta de 65 de ani.

Actrița Tanya Roberts, care odată a jucat un rol important într-unul din filmele cu James Bond și care a apărut în serialul TV „That 70s show”, dar și în alte filme de la Hollywood, a murit la vârsta de 65 de ani.

Ce carieră a avut Tanya Roberts?

Cariera sa de la Hollywood se întinde pe mai bine de trei decenii. De-a lungul timpului, Tanya Roberts a avut parte de mai multe apariții spectaculoase atât în filmele americane cât și în numeroase seriale TV.

Primele producții în care a jucat și Tanya au avut loc în anii 1980, debutând cu apariția în finalul sezonului din „Îngerii lui Charlie”, o peliculă foarte cunoscută din SUA care a atras milioane de fani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Puțin mai târziu urma să se alăture grupului de „fete din James Bond”, mai exact în 1985, jucând rolul lui geologului Stacey Suttot din James Bond: A view to a Kill. De altfel, acesta a fost și ultimul film care l-a avut pe Roger Moore în rolul Agentului 007.

Alte apariții notabile din cariera sa includ un rol primit în pelicula „That 70s show” în care a jucat-o pe Midge Pinciotti, dar nu este de neglijat nici filmul clasic „The Beastmaster” sau „Sheena: Regina Junglei”.

Perioadă anterioară morții. Ce a pățit marea actriță în decembrie 2020?

„Tanya Robert a fost internată la un spital încă din data de 24 decembrie 2020, după ce s-a prăbușit la pământ în mod neașteptat în timp ce-și plimba câinii”, a declarat agentul ei de publicitate, Mike Pingel.

Cauza morții sale nu a fost încă făcută publică, dar același agent a mai declarat că nu are legătură cu Covid-19.

Prima parte a vieții sale

Tanya s-a născut la New York sub numele de Victoria Leigh Blum. S-a căsătorit cu scenaristul Barry Roberts în anii 1970 și împreună s-au mutat în Los Angeles pentru a avansa în cariera lor de la Hollywood. Au stat căsătoriți până în anul 2006 când Barry Roberts a murit. Cei doi nu au avut niciodată copii, scrie ABC7.